Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll skänker pengar till Idre SK tack vare vintergästernas pantinitiativ

Idre Fjäll meddelar idag en generös donation på 221 276 kr till Idre SK, tack vare våra fantastiska vintergäster som engagerade sig i att panta flaskor och burkar under vintersäsongen 2023-2024.

Initiativet, som introducerades för att främja hållbarhet och stödja lokalsamhället, har överträffat alla förväntningar. Varje pantad flaska och burk har räknats, och summan på 221 276 kr kommer nu att användas för att stärka och utveckla Idre SK.

"Vi är oerhört tacksamma och stolta över våra gästers engagemang och deras vilja att göra skillnad", säger Tommy Halvarsson, Marknads- och kommunikationschef på Idre Fjäll. "Vi ser fram emot att fortsätta stödja lokalsamhället och miljön genom liknande initiativ i framtiden".

Ordföranden för Idre SK, Erika Kvilten Halvarsson, uttrycker också sin tacksamhet:

"Denna generösa donation kommer att ha en stor inverkan på vår klubb. Med dessa medel kan vi förbättra möjligheterna till rörelseglädje och erbjuda ännu bättre möjligheter för våra medlemmar, från barn och ungdomar till vuxna, att utöva och njuta av idrott".

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚