Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll och Erik Selin startar gemensamt fastighetsbolag - satsar miljarder

Idre Fjäll tillkännager idag nästa steg i förverkligandet av Visionsplanen Idre Fjäll 2037 - En framtid närmare naturen där Stiftelsen tillsammans med Erik Selin startar ett gemensamt fastighetsutvecklingsbolag. Bolagets första satsning omfattar fastighetsinvesteringar för ca 1,5 miljarder.   

"Det känns såklart spännande att lansera den här nyheten där vi tillsammans med en stark samarbetspartner i Erik Selin, tar nästa steg i vår satsning mot att bygga fjällvärldens bästa destination säger Andreas Starenhed, VD på Stiftelsen Idre Fjäll. Det här är starten på ett långsiktigt samarbete som skapar mycket godaförutsättningar att fortsatt utveckla Idre Fjäll” avslutar Andreas,  

ETT LÅNGSIKTIGT SAMARBETE MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER 

I en första etapp avser Idre Fastighetsutveckling AB att gemensamt bygga 600 bostadsrättslägenheter – en investering om cirka 1,5 miljarder. Bolaget arbetar parallellt med planer att bygga ett nytt hotell, kommersiella lokaler och faciliteter för ytterligare 500 miljoner kronor inom de kommande åren.  

”Att tillsammans med stiftelsen Idre Fjäll få utveckla en fjälldestination med stora ambitioner för sin verksamhet – både vinter som sommar tycker vi är intressant och lockande. Vi delar bilden av hur vi på ett hållbart sätt kan utveckla Idre Fjäll i framtiden och där vi ser en stor potential i att ytterligare utveckla Idre Fjäll som en av fjällvärldens starkaste året-runt destination”avslutar Erik. 

"Detta samarbete skapar möjligheter för Idre Fjäll att fortsatt investera i våra egna befintliga fastigheter samt skapa mer skidåkning, fler cykelleder och ännu bättre aktiviteter” avslutar Andreas.   

 

Andreas Starenhed och Erik Selin