Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll nominerad till "Årets skidanläggning"

Stiftelsen Idre Fjäll har blivit nominerade till "Årets Skidanläggning" av branschorganisationen SLAO. Tillsammans med Bjursås och Vemdalen tävlar Idre Fjäll om det prestigefyllda priset där vinnaren presenteras i samband med SLAOs årsmötet den 10-11 maj.

"Vi är mycket stolta över att bli nominerade till Årets Skidanläggning och känner oss hedrade över att få erkännande för vårt hårda arbete och vårt engagemang för att ge våra gäster en fjällupplevelse utöver det vanliga", säger Tommy Halvarsson, marknads- och kommunikationschef på Stiftelsen Idre Fjäll.

Idre Fjäll investerade rekordbelopp i den första etappen av utbyggnadsprojektet En framtid närmare naturen inför vintersäsongen 2022/2023. Första etappen av projektvisionen innebar byggnation av en helt ny gondollift, två nya alpina nedfarter samt en modern släplift. Denna omfattande utbyggnad har blivit uppmärksammad av SLAO i motiveringen i sin nominering

SLAOs motivering till Idre Fjälls nominering

Fjällklassikern i norra Dalarna har lärt hela Skid-Sverige att spara snö och är ofta först genom startgrinden i början av säsongen. På Idre Fjäll samlas både världselit, motionärer och familjer och anläggningen laddar nu om med en exceptionell storsatsning. En ny gondol, extreme makeover på sydsidan och förbättringar i hela skidsystemet. Dessutom planeras boenden, cykelleder och aktiviteter i en vision som sträcker sig ända till 2037. Med hållbara ambitioner preppar Idre för framtiden, och det är klart inspirerande.

"Tävlingen Årets Skidanläggning är mycket prestigefylld, och att bli nominerade är en ära i sig tillsammans med två fantastiska branschkollegor. Vi är tacksamma för nomineringen och ser fram emot att fortsätta att utveckla Idre Fjäll som destination och fortsätta att ge sina gäster en oförglömlig vistelse i fjällen", avslutar Tommy Halvarsson.

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚