Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll huvudpartner till Skidskyttekampen - snösäkrar Stockholm Stadion

Inför tävlingen Skidskyttekampen som arrangeras på Stockholm stadion kommer Idre Fjäll som en av de ledande destinationerna för vintersport i Sverige säkerställa att tävlingarna har optimala snöförhållanden och standarden som förväntas av en internationell tävling.

"Idre Fjäll har på ett fantastiskt sätt delat med sig av sin kunskap, vilket ger oss som arrangörer en känsla av trygghet när vi får dra nytta av deras erfarenhet och expertis under arrangemanget", säger Jan Kowalski, eventansvarig för Skidskyttekampen. 

Sedan 2005 har Idre Fjäll satsat på att spara snö för att säkerställa skidåkning redan i oktober, arbetet har fått internationellt erkännande och placerat Idre Fjäll som en av Europas snösäkraste destinationer.

Att vara en del av Skidskyttekampen är ett sätt för Idre Fjäll att dela med sig av sin expertis och erfarenhet till arrangören skidskyttekampen.

"Under de år som vi sparat snö så har vi sparat i snitt 200 000 kubikmeter snö och vi har byggt upp en kunskap och skaffat en erfarenhet av att effektivt spara snö. Vi är stolta över att kunna bidra till en riktigt spännanande tävling och roligt evenemang", säger Martin Westblad, Idre Fjäll.

Under veckan aktiverar sig Idre Fjäll tillsammans med skidskytteförbundet där man bland annat ger sportlovsfirare möjligheten att testa skidskytte. 

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚