Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll förlänger med Skicrosslandslaget och blir värd för Världscupsavslutningen

Idre Fjäll förlänger avtalet med skicrosslandslaget och blir också arrangörsort för världscupfinalen i skicross den 22-24 mars, 2024.

"Det känns riktigt bra att fortsätta vårt samarbete med skicrosslandslaget och förhoppningen är att skapa fler roliga event tillsammans" säger Calle Enarsson, försäljningschef på Idre Fjäll.

Idre Fjäll är nationalarena för skicross och samarbetet med det Svenska Skidförbundet och skicrosslandslaget har funnits sedan 2016 för att nu ytterligare förlängas i två år. Idre Fjäll har gjort sig känd bland annat för sin tidiga säsongsöppning av sin träningsanläggning och i år välkomnas skicrossklubbar tillsammans med alpina- och puckelpistklubbar att samsas i backen redan från fredagen den 20 oktober.

"Idre Fjäll är en perfekt träningsanläggning för oss året runt med kompakt anläggning med nära till allt, god mat och toppservice. Skicrossvärldscupen på Idre Fjäll är erkänd som säsongens bästa tävling och i år får vi även nöjet att åka final på hemmaplan i skicrossens nationalarena", säger Eric Iljans, chefstränare för Ski Team Sweden Skicross.

"När Idre Fjäll förvandlas till världscupsarena i världsklass, helgen den 22-24 mars 2024 vill jag vara på plats och stå överst på pallen" säger Sandra Näslund, OS-mästare och total världscupsvinnare säsongen 22/23.

Skicrosslandslaget kommer att starta upp sin världscupsäsong i franska Val Thorens i början av december och Europacupåkarna kommer att gästa Idre Fjäll redan den 15-16 december för tävling där.

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚