Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Fjällkär vd sökes till Stiftelsen Idre Fjäll

Vi söker en vd till Stiftelsen Idre Fjäll, en av Nordens populäraste fjällanläggningar. I rollen som vd är du ytterst ansvarig för hela vår verksamhet där du tillsammans med medarbetare, styrelse och samarbetspartners bidrar till att säkerställa vår fortsatta utveckling.

Du arbetar med stort fokus på att vidareutveckla de stora investeringar som gjorts de senaste åren samt driver arbetet mot gemensamt uppställda mål och visioner. För oss är det viktigt att du brinner för hela vår verksamhet och att du identifierar dig med och ser en framtid i fjällvärlden.

 

Din profil

Vi söker en modern ledare med hjärta för fjäll och natur.

  • Som ledare är du trygg och förtroendeingivande med en förmåga att entusiasmera din omgivning.
  • Som person är du inkluderande, affärsmässig och prestigelös med ett brinnande intresse för Idre Fjälls fortsatta utveckling.
  • Vi ser gärna att du har vana av att leda och utveckla en större organisation. Har du erfarenhet från besöksnäring/turism är det meriterande.
  • För oss är det centralt att du känner dig trygg i rollen att leda en stor komplex organisation som är verksam året runt.

 

Om oss

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. Under 2022 har vårt skidområde utvecklats samtidigt som en ny gondollift uppförts. På Idre Fjäll finns vintertid 41 nedfarter och 25 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina upplevelser i äkta fjällmiljö. 

 

Ansökan

Idre Fjäll samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via länken nedan senast 8:e januari. För ytterligare information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anders Hultgren.

Ansök här!

Anders Hultgren

Rekryteringskonsult

"Det kommunala vansinnet"

Stiftelsen Idre Fjäll

Läs om Idre Fjäll