Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Bröderna Norén och Idre Fjäll inleder spännande samarbetsresa

Bröderna Norén, kända för sina internationellt framgångsrika musikaliska bidrag som Mando Diao och Sugarplum Fairy, har inte bara hyllats på internationell nivå. Under det senaste året har de lockat fulla hus på nationella arenor som Tegera Arena och i Strandbackens folkpark i Dala-Floda. Nu tar bröderna nästa steg genom en unik satsning på Idre Fjäll. Efter den framgångsrika TV-serien "Bröderna Noréns underbara resa" på TV4 ser de fram emot att skapa en ny musikalisk resa tillsammans med Idre Fjäll.

Samarbetet innebär att Bröderna Norén och Idre Fjäll årligen kommer arrangera ett musikevent där deltagarna blir en del av musikupplevelsen. Premiären sker i augusti 2024.

"Det här är en spännande satsning för oss och ett samarbete som ytterligare ska stärka vår sommarsäsong," säger Calle Enarsson, försäljningschef på Idre Fjäll. "Att förena människor i den fantastiska fjällmiljön och tillsammans skapa en musikalisk upplevelse är verkligen inspirerande." Calle Enarsson tillägger, "Konceptet kommer att utvecklas, och under våren avslöjar vi fler spännande detaljer och nyheter."

"Vi ser verkligen fram emot att ta vår relation med vår publik till nästa nivå. De mest minnesvärda upplevelserna vi haft när vi spelat runt om i landet har varit när vi smält samman med publiken och blivit en gemensam musikalisk kraft. Att bjuda in vår publik till den här upplevelsen på Dalarnas vackraste fjäll är en riktig sommardröm. Vår förhoppning och ambition är att sjunga och musicera tillsammans, skapa eviga musikaliska minnen och avsluta helgen på fjället som en enda stor kör. Välkomna på en fantastisk musikalisk resa med oss på de vackra Dalafjällen!" berättar Gustaf och Viktor Norén entusiastiskt.

"Utomhuskonserten kommer att bli en oförglömlig och mäktig upplevelse. Det blir något som absolut inte får missas," avslutar Calle Enarsson.

Under våren finslipas konceptet och dess innehåll och fler spännande detaljer kommer att avslöjas.

 

Läs mer & köp biljett

Här hittar du mer information om evenemangen och kan köpa biljetter:

Bröderna Norén på Idre Fjäll: En musikalisk resa 🎶

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact

Erbjudanden, tips och inspiration

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden, få tips, inspiration och mer fjällkänsla i din vardag? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ➚