På Kött & Fiskbaren är maten tillagad på lokala och högkvalitativa råvaror. Ett måste för matälskaren som söker extraordinära smakupplevelser under fjällsemestern.
Stängt
Måndag – söndag kl 17.00–SENT
Undantag: söndag 21/12 och söndag 4/1 Stängt
Måndag Stängt
Tisdag 17.00–SENT
Onsdag 17.00–SENT
Torsdag 17.00–SENT
Fredag 17.00–SENT
Lördag 17.00–SENT
Söndag Stängt
På Kött & Fiskbaren serverar vi dagligen utvalda kött- och fiskdetaljer, såsom styckmästarens rekommendation och dagens färska fångst. Du väljer själv huvudråvara från våra griffeltavlor i restaurangen och kompletterar med valfria tillbehör från menyn. Vi erbjuder även ett antal fasta huvudrätter.
För sällskap på över åtta personer krävs direktbokning med restaurangen, och då gäller en särskild gruppmeny. Bokningen samt valet av meny behöver göras senast tre dagar i förväg.
Du hittar Kött & Fiskbaren i centrumbyggnaden. Ingång sker via bron vid Torget.
Är det fullt i online-bokningen? Skicka ett mejl!