Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Kött & Fiskbaren

Lokala delikatesser

På Kött & Fiskbaren är maten tillagad på lokala och högkvalitativa råvaror. Ett måste för matälskaren som söker extraordinära smakupplevelser under fjällsemestern. 

Boka bord på Kött & Fiskbaren

Öppettider

28 april – 19 december

Stängt

20 december – 4 januari

Måndag – söndag kl 17.00–SENT

Undantag: söndag 21/12 och söndag 4/1 Stängt

5 januari – 12 april

Måndag Stängt
Tisdag 17.00–SENT
Onsdag 17.00–SENT
Torsdag 17.00–SENT
Fredag 17.00–SENT
Lördag 17.00–SENT
Söndag Stängt

Meny

På Kött & Fiskbaren serverar vi dagligen utvalda kött- och fiskdetaljer, såsom styckmästarens rekommendation och dagens färska fångst. Du väljer själv huvudråvara från våra griffeltavlor i restaurangen och kompletterar med valfria tillbehör från menyn. Vi erbjuder även ett antal fasta huvudrätter. 

Större sällskap

För sällskap på över åtta personer krävs direktbokning med restaurangen, och då gäller en särskild gruppmeny. Bokningen samt valet av meny behöver göras senast tre dagar i förväg.

Adress & kontakt

Hitta hit

Du hittar Kött & Fiskbaren i centrumbyggnaden. Ingång sker via bron vid Torget.

Visa på Google Maps ➚

Telefon

E-post

kottochfiskbaren@idrefjall.se

Är det fullt i online-bokningen? Skicka ett mejl!