Pris från Ange datum för pris

Hyr cykel MTB

ENDAST SOMMAR/HÖST: Hos oss kan både den erfarne såväl som nybörjaren - i de flesta åldrar - hyra den perfekta MTB-cykeln för fjälläventyren oavsett om du vill köra downhill eller cykla på stigar. Förbokad cykel hämtas och lämnas vid "Cykelhyra Förbokat" som ligger bakom mellanstationen vid Väst 6:an. På Torget har vi drop-in hyra för cyklar, elcyklar. båtar, kanoter och SUP-brädor, samt en cykelverkstad.  OBS! Hyrd cykel ska tvättas innan återlämning (särskilda platser för tvätt finns på fjället) och återlämnas senast klockan 17.00 dagen för återlämning. Hjälm ingår i all cykelhyra.

Lär dig med proffs!

Du vet väl om att du kan boka turer med våra ledare i sommar? Kolla under våra aktiviteter!

Begränsat utbud av hyrcyklar

Just nu har vi tyvärr ett begränsat utbud av cyklar för uthyrning. Detta gäller vuxencyklar men allra främst barncyklar 20"- och 24". Uthyrning av 26"-cyklar kommer vi tyvärr inte att kunna erbjuda alls denna säsong.

Det begränsade utbudet beror på att det även i år är ett hårt tryck på cyklar och många leverantörer har helt slut. Leveransproblemen beror på produktionsstopp till följd av nedstängda fabriker (pga corona) - i kombination med ett ökat intresse för cykling och utomhusaktiviteter. Vi beklagar detta men gör vårt yttersta för att få tag i ännu fler cyklar att hyra ut. 

Har du en egen cykel hemma som du enkelt kan ta med dig så rekommenderar vi dig att göra det.