Hyra

Alpint

När vill du hyra? (ange för priser)

AngeDölj

Hitta rätt utrustning

För att kunna erbjuda rätt utrustning behöver vi veta exakta datum ni vill hyra den, samt ålder på de/den som ska använda den.

TIPS FÖR EN BÄTTRE SÖKNING!

 • Om ni är flera som vill hyra utrustning: Sök på en person åt gången, lägg önskad produkt i varukorgen, och justera sen åldern till nästa person och repetera.
 • Var noga med att ange rätt ålder för den du bokar utrustningen till. Det går inte att ändra i efterhand.

När vill du hyra?

Nollställ datum

Hur gammal är den som ska använda utrustningen?

  Allt du behöver i backen

  Här hittar du all utrustning för din utförsåkning! Boka paket eller komplettera din utrustning med antingen skidor, stavar eller säkerhetsutrustning.

  När vill du hyra?

  Ange önskad hyrtid och ålder för att se priser.

  Visar 14 produkter

  Alpint

  Alpint paket - nybörjare

  Enklare skidor passar nybörjare och dig som åker lugnt och kontrollerat ner för backen. Du åker mest i gröna och blåa nedfarter. En mjuk och följsam skida som gör det lätt att svänga. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

  Alpint

  Alpint paket - medel

  Medelpaketet vänder sig till dig som är van skidåkare. Du behärskar de flesta nedfarter men är försiktig i brantare partier. Skidan är lite hårdare och därmed stabilare vid lite högre farter. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

  Alpint

  Alpint paket - avancerad

  Detta paket är för dig som tycker om fart och utmaning! Du har åkt en hel del skidor och tar dig an även de tuffaste nedfarterna. Skidan är vridstyv, vilket gör att den är stabil i högre farter och tuffare åkning. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

  Alpint

  Alpint paket - snowboard

  För den inbitna snowboardåkaren eller för dig som vill prova något annat än skidor. I paketet ingår bräda och boots.

  Alpint

  Alpina skidor - nybörjare

  Enklare skidor som passar nybörjare eller dig som åker lugnt och kontrollerat ner för backen. Du åker mest i gröna och blåa nedfarter. En mjuk och följsam skida som gör det lätt att svänga.

  Alpint

  Alpina skidor - medel

  För dig som är en van skidåkare. Du behärskar de flesta nedfarter men är försiktig i brantare partier. Skidan är lite hårdare och därmed stabilare vid lite högre farter

  Alpint

  Alpina skidor - avancerad

  För den erfarna åkaren som åkt en hel del skidor och tar dig an även de svarta nedfarterna. Skidan är vridstyv, vilket gör att den är stabil i högre farter och tuffare åkning.

  Alpint

  Alpint - snowboard

  Alpint

  Multihyr

  Är du osäker på vad du vill åka så ska du prova multihyr. Det innebär att du har full frihet att välja vad du vill i mån av tillgång. Gå bara in till hyran och byt till det som passar för dagen.

  Alpint

  Alpint - pjäxor

  Alpint

  Alpint - snowboard boots

  Alpint

  Längd & Alpint - stavar

  Alpint

  Alpint - ryggskydd

  Alpint

  Alpint - hjälm