Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Händer idag på Idre Fjäll

16 juni

Spela golf

Nu har Idrefjällens golfbana öppnat för säsongen 2024. Välkommen att spela på den bästa banan i Dalarna enligt tidningen Svensk golf. Vi erbjuder en vacker, kuperad och omväxlande skogsbana med fairways och greener som få väntar sig finna i fjällmiljö. Givetvis har vi även klubbhus, restaurang och butik – och vi erbjuder såklart också kurser för den som önskar det.

Läs mer

Cykla

Välkommen att cykla stigar, downhill eller kanske leka och trixa i Skills Area. Glöm inte att köpa Trail-/liftpass innan du ger dig iväg och behöver du hyra cykel så finns vi behjälpliga i cykelhyran. Dagens aktuella cykelledstatus hittar du via länken nedan.

Läs mer
10:00-21:00

Aktivitetsområdet m. utomhuspool

Här kan du bland annat bada i utomhuspoolen, åka vattenruschkanor, träna i utegymmet, leka på lekplatsen, testa parkourbanan, spela padel – och en hel del mer! Aktivitetsområdet hittar du precis intill Aktivitetscenter.

Läs mer
10:00-11:00

Husky footbike

För dig som gillar fart och cykling! Här cyklar du Footbike bakom en slädhund. En Footbike är en korsning mellan en spark och en cykel, så du kan sparka för att hjälpa hunden att springa framåt och du kan bromsa för att sakta ner och stanna. Du är välkommen 5-10 min innan aktiviteten startar. Hjälm ingår. Aktiviteten måste förbokas.

Läs mer
10:00-21:30

Aktivitetscenter

Besök vårt aktivitetscenter – här finns det något kul för alla! Bowla, gymma, spela badminton, lek i vårt lek- och pysselrum, spela arkadspel i spelhallen eller hyr en hel sporthall!

Läs mer
11:15-12:15

Husky hike

Känn kraften hos en slädhund! Under vår Husky Hike är slädhunden kopplad till dig via ett bälte runt midjan. Man får draghjälp av hunden och uppförsbackarna blir mycket lättare. Vi vandrar tillsammans i skogen, på stigar och grusvägar i lätt terräng. En aktivitet som passar alla! Barn kommer att vandra tillsammans med en vuxen då våra hundar är riktigt starka och lätt kan dra upp till 80 kg var! Under turen stannar vi till och låter hundarna ta en paus i naturliga vattendrag.  

Läs mer
15:30-17:00

Husky Dogyard visit

Hundgården ligger vid Höstsätern, 8 km utanför Idre. Här har vi en flock med 32 slädhundar. Du kommer att få leka med hundarna, borsta dem, mata dem samt få möjlighet att lära dig om deras beteende och de olika raserna. Ni är välkomna 5-10min innan aktiviteten startar.

Läs mer
Hela dagen

Ät ute idag

Njut av en härlig lunch, middag eller kanske en fika eller något från baren. Följ länken för hela Idre Fjälls restaurangutbud.

Läs mer