Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Händer idag på Idre Fjäll

4 december

Bo på Pernilla Wiberg Hotel

Unna dig lite vardagslyx och boka in en weekend på Pernilla Wiberg Hotel. Här kan du njuta av en härlig relax-avdelning, fantastisk hotellfrukost och möjlighet till en massa fjällaktiviteter precis utanför dörren. Varmt välkommen!

Läs mer

Spela golf

Nu har Idrefjällens golfbana öppnat för säsongen 2024. Välkommen att spela på den bästa banan i Dalarna enligt tidningen Svensk golf. Vi erbjuder en vacker, kuperad och omväxlande skogsbana med fairways och greener som få väntar sig finna i fjällmiljö. Givetvis har vi även klubbhus, restaurang och butik – och vi erbjuder såklart också kurser för den som önskar det.

Läs mer

Cykla

Välkommen att cykla stigar, downhill eller kanske leka och trixa i Skills Area. Glöm inte att köpa Trail-/liftpass innan du ger dig iväg och behöver du hyra cykel så finns vi behjälpliga i cykelhyran. Dagens aktuella cykelledstatus hittar du via länken nedan.

Läs mer
09:00-10:20

MTB grundkurs vuxen

Kom och lär dig grunderna i mountainbike. Vi utmanar oss i Skills Area och övar på kontroll, position och kurvtagning. Passar dig som är nybörjare eller inte cyklat så mycket mountainbike tidigare och som vill få bättre kontroll på cykeln, samtidigt som du lär dig teknikgrunderna och njuter av härlig cykling på fjället. Kursen innefattar två sammanhängande dagar. Ta med egen cykel och hjälm. Aktiviteten måste förbokas.

Läs mer
10:00-21:00

Aktivitetsområdet m. utomhuspool

Här kan du bland annat bada i utomhuspoolen, åka vattenruschkanor, träna i utegymmet, leka på lekplatsen, testa parkourbanan, spela padel – och en hel del mer! Aktivitetsområdet hittar du precis intill Aktivitetscenter.

Läs mer
10:00-21:30

Aktivitetscenter

Besök vårt aktivitetscenter – här finns det något kul för alla! Bowla, gymma, spela badminton, lek i vårt lek- och pysselrum, spela arkadspel i spelhallen eller hyr en hel sporthall!

Läs mer
10:00-21:30

Askes skattjakt

Gå på tipspromenad på Askes skattjakt. Hämta din talong och lämna in dina svar på Aktivitetscenter för att få en överraskning!

10:30-11:50

MTB-grundkurs junior 8-15 år

Kom och lär dig grunderna och få bättre kontroll på din mountainbike. Vi utmanar oss i Skills Area och övar på kontroll, position och kurvtagning. Passar dig 8-15 år som inte cyklat så mycket mountainbike tidigare och som vill få bättre kontroll på cykeln samtidigt som du lär dig teknikgrunderna och njuter av härlig cykling på fjället. Kursen innefattar två sammanhängande dagar. Ta med egen cykel och hjälm. Aktiviteten måste förbokas.

Läs mer
13:10-14:30

MTB fortsättningskurs junior 8-15 år

Vässa dina mountainbike-skills! I den här fortsättningskursen för barn 8-15 år tränar vi vidare på att effektivisera broms- och kurvtekniken för att få bättre kontroll och flyt i cyklingen. Vi introducerar drop- och stenpartierna i Skills Area. Passar dig som har gått MTB grundkurs eller har tidigare erfarenhet av mountainbike. Aktiviteten måste förbokas.

Läs mer
Hela dagen

Ät ute idag

Njut av en härlig lunch, middag eller kanske en fika eller något från baren. Följ länken för hela Idre Fjälls restaurangutbud.

Läs mer