Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Aktiviteter på skidsemestern

Förutom skidåkning finns massor av roliga saker att göra här på Idre Fjäll för alla åldrar. Byt ut skidorna mot en häst eller ett hundspann för en dag eller kika in på vårat proppfulla aktivitetscenter!

Skidåkning

På Idre Fjäll är vi så bra på skidåkning att vi gjort en hel sida bara för det! Följ den här länken för att hitta dit!
Skidåkning

Andra aktiviteter på skidsemestern 2019

Här är det aldrig långt till äventyr, varken på sommaren eller vintern. Testa att ta en ridtur eller åk bob, hundspann eller spela bowling. Efter en lång dag på fjället finns många möjligheter för afterskiCharlies och i Vildmarksnästet.

Finn lugnet i Fjällkyrkan eller åk släde efter hästar i den mjuka snön.

Åka på skidsemester med barn

Barnen är VIP-gäster på Idre Fjäll. Aske, Idre Fjälls egen ren, är barnens största fan och han har ett helt skidområde speciellt för barnen förutom sitt eget Askeland. Barnen har också egna badland, vinterland och tävlingar. Prova Asketuren, en ridtur för barn, eller kolla på film i lekrummen! Barnen har också en alldeles egen afterski och dessutom finns det ett minidisco.

Hur mycket kostar det?

Alla aktiviteter kostar lite olika, därför har vi samlat alla prislistor på samma sida! Följ den här länken för att se prislistor för alla aktiviteter. De är sorterade efter sommar, repsektive vinter för att det ska vara så tydligt som möjligt.
Prislistor

Boka skidsemester

Det finns många alternativ vad gäller boende, så det finns något som passar alla. Kolla in våra sidor om att hyra en stuga, campa på fjället eller hemsidan för Pernilla Wiberg Hotel.

Boende, skidhyra, skidskola med mera, går jättelätt att boka via Idre Fjälls bokningssida som du hittar här.

De flesta aktiviteter har drop in, vissa behöver du boka i receptionen och vissa kan du boka online.

Du kan läsa mer om de olika aktiviteterna genom att följa länkarna i texten eller använd menyn till vänster för att navigera.

Boka aktiviteter här!

Fjället solnedgång natur