Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Träning och rörelseglädje

Gå direkt till

Träningspass på Idre Fjäll

Varva ner med yoga – eller varva upp med cirkelträning. I sommar erbjuder vi även vattengympa varje vardagsmorgon i utomhuspoolen. Och för de minsta har vi barngympa! Våra erfarna instruktörer sprider energi och glädje som garanterat smittar av sig. Kom och var med!

Våra träningspass sommaren 2024

Barngympa

Välkommen på barngympa! Det kommer bjudas på härlig musik och skratt. Gymnastik med varierande övningar och rörelse för hela kroppen där det finns tillfälle att träffa nya kompisar samtidigt som vi rör på oss.

Boka här

Cirkelträning

Är du sugen på att träna utomhus med utsikt över fjällen och Rendalssölen? Då passar den här aktiviteten utmärkt för dig! Vi tränar i grupp och utnyttjar vårt utegym uppe vid Skidstadion. Vi kommer att träna hela kroppen och avsluta passet med lite stretching. Kom gärna uppvärmd och ta med dig vattenflaska.

Boka här

Yoga i sporthallen

Skapa magi med yoga! Yoga är ett utmärkt komplement till det aktiva livet på fjället. Vi tränar balans, rörlighet och styrka samtidigt som ni blir mer närvarande och ger kroppen möjlighet till återhämtning.

Enkelt och mjukt pass i lugn takt med fokus på andning och kroppsnärvaro. Passar alla och du behöver inte ha yogat tidigare. Vi håller till i sporthallen på Aktivitetscenter på Idre Fjäll.

Boka här

Vattengympa

Häng med på skonsam men svettig vattengympa - utomhus! Vår instruktör hjälper dig att få upp pulsen i utomhuspoolen vid aktivitetsområdet här på Idre Fjäll. Omklädningsrum och duschar finns i direkt anslutning till utomhuspoolen. Rabatterat 5-dagars kort köps på Aktivitetscenter.

Boka här

Träning & rörelseglädje

Boka pass

Boka här

Mer att upptäcka på Idre Fjäll

Stugor, hotell och camping

Boende

Boka boende

Ät gott på fjället

Restauranger

Våra restauranger

Välj mellan +60 aktiviteter

Upplev mer

Boka sommarens aktiviteter