Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Restauranger och nöjen

Gå direkt till

Vi har spännande grejer i skafferiet - välkommen till en uppdaterad matupplevelse på Idre Fjäll i sommar. Vi lovar god mat på lokala godsaker i alla våra restauranger - med bra energi för rörelsefyllda dagar. Välkommen!

Våra matställen

Nyhet!

Lilla Vildt Deli & Köttbua

Välkommen in till ett av våra senaste tillskott på fjället - Lilla Vildt Deli & Köttbua! Här hittar du en välfylld deli med godsaker att köpa med hem till middagen eller avnjuta på plats. Här kan du också beställa färdiga matkassar och få utkört direkt till stugan. Lilla Vildt ligger på Torget bredvid Mountain Sports. 

Läs mer

Nyhet!

Solbaren

Nyhet sommaren 2021! Vi har byggt en härlig uteservering mitt på Torget där du kan avnjuta god mat och dryck med solen som sällskap. I sommar kommer Lilla Vildt att servera en härlig grillbuffé, så det vill du inte missa. 

Vi kallar vårt nya tillskott för Solbaren - varmt välkomna!

Välkommen!

Timmerkojan

Ett stenkast från Askes lekplats serverar Timmerkojan goda italienska kvalitetspizzor, antingen inne i skuggan eller ute på terassen. Är du inte sugen på pizza finns pasta, hamburgare och á la carte.  

Läs mer här

Välkommen!

Charlies

Välkommen att njuta av en lunch - mitt i västbacken. På Charlies serverar vi dagens lunch och erbjuder ett stort utbud för både barn och vuxna. Varför inte koppla av på verandan efter en dag på cykel, efter vandringen eller fjälläventyret. Välkomna!

Läs mer här

Välkommen!

PW Kök & Bar

Visa på karta.
På PW Kök & Bar kan du njuta av smakfulla rätter som tar in pärlorna från det lokala skafferiet. I loungen serveras även delar av menyn under tider då restaurangen inte är öppen. PW Kök & Bar hittar du i Pernilla Wiberg Hotel. 

Läs mer & boka

Take away

Beställ mat hem till stugan

Flera av våra restauranger på Idre Fjäll erbjuder take-away i sommar - så att du kan njuta hemma, men slippa matlagningen.

Timmerkojan
God pizza och matiga sallader m.m.
TAKE AWAY: 0253-413 29

Charlie's
Hemmagjorda burgare, dagens lunch m.m.
TAKE AWAY: 0253-413 07

Vildmarksnästet
Vilt och annat hemlagat.
TAKE AWAY: 0253-413 12 

Fäbodcafét
Erbjuder take-away - beställ på plats.

Lilla Vildt
Härliga matkassar hemkörda till stugan utan kostnad.
BESTÄLLNING: 0253-414 39

Understället
Hållbar fastfood - burgare, pizza & matiga sallader.
Erbjudande take away: köp 5 burgare för 500kr.
TAKE AWAY: 0253-410 15

Fika eller luncha?

Fika i backen

Fäbodcafét

Ta Fäbodsvängen och glid in på vårt mysiga Fäbodcafé. Här serverar vi fjällets bästa våfflor som kan toppas med hur mycket glass och sylt som helst. En barnfavorit väl värd ett besök. Vi har glutenfria, äggfria, mjölk- och laktosfria våfflor såklart!

Utsikten

Restaurangen som är vad den heter! Ta en välförtjänt paus och försök ta in den majestiska vyn från vår topprestaurang. Ta en kaffe, en varm choklad och kanske något sött för att få fart i trötta ben.

Charlies

Mitt i Västbacken hittar du Charlies som serverar fika för trötta äventyrsben.

Nyhet! Navet

Välkommen till Navet, vår nya kiosk vid Skills Area. Här kan du fylla på med kall dryck, fika och mackor, mellan varven i vårt teknikområde.

Lunch på fjället

Utsikten

På restaurang Utsikten fylls tomma energidepåer på med fräsch Asian fusion-mat. Den storslagna inramningen av Städjan, Nipfjället och Rendalssölen, den ingår!

Timmerkojan

Ibland är det bara en pizza/burgare/kebab-dag - och det hittar du här! Precis nedanför Väst-6:Ans mellanstation hittar du Timmerkojan.

Charlies

En stoppsladd i mitten av Västbacken - sen är du på Charlies! Här serveras riktigt härliga burgare på svenskt kött och flera smarriga vegetariska och veganska varianter. Smaklig spis!

Solbaren

Solbaren är vårt nya härliga ställe på Torget, som beräknas öppna under v26-27. Här kommer gänget bakom Lilla Vildt att servera en härlig grillmeny när vädret tillåter.