Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

02 juli 2019

Sommarens nyheter på Idre Fjäll

Idre Fjäll är en levande destination både sommar och vinter - och i år har vi några roliga nyheter som kommer ge dig ännu mer guldkant till sommaräventyren!

Härliga sommarnyheter på Idre Fjäll - välkommen till oss!

Idre Fjäll är en levande destination både sommar och vinter - och i år har vi några roliga nyheter som kommer ge dig ännu mer guldkant till sommaräventyren!

Sveriges bästa fjällcykling?

Cyklingen på Idre Fjäll har rosats av både hobbycyklister och fullblodsproffs - och vi vågar lova riktigt rolig, utmanande och varierad cykling för alla nivåer. Lägg till en vidsträckt fjällvy att förundras över och du har ett cykelparadis! Det är fortfarande lite hemligt, så passa på att komma hit och uppleva det före alla andra...

Nytt för i år:

  • Vi har byggt ut vårt Skills Area med en ny teknikslinga för både små och stora cyklister. Här kan du hänga i dagar och inte ha tråkigt en sekund!
  • Vi har också inlett ett flerårigt samarbete med Sveriges största cykelcommunity She Rides, som kommer vara med och förbättra vår cykelprodukt ännu mer - håll utkik efter roliga events framöver!
  • Vi har lagt till fler roliga cykelpass för både barn och vuxna som vill ta cyklingen till nästa nivå. Läs mer om dem här!

Golfa med renar och ät gott på vår nya golfrestaurang!

Idre Fjäll har i år tagit över Idrefjällens golfbana och vi kan rapportera om riktigt fina, gröna greener och rensällskap på banan. Nytt för i år är att vår restaurang har fått en make over och en ny, spännande meny - missa inte den!

Här kan du läsa mer om fjällvärldens finaste golfbana på Idre Fjäll!

Idrefjällens Golfbana

Askes nya lekplats

Det blev en välbesökt och lekfull invigning när Aske slog upp portarna till sin sprillans nya lekplats. Både små och vuxna barn lekte loss och betyget var enhälligt - full pott för Askes lekplats. Här kan du ha roligt hela dagen! Lekplatsen hittar du mellan Vildmarksnästet och Väst-6:ans mellanstation.

Ny bana i höghöjdsområdet

Vi har byggt intensivt och lagt mycket kreativitet i den - och i sommar öppnar vi den! En ny rolig sträckning i höghöjdsbanan, på nivå mellan mellanhöjdsbanan och höghöjdsbanan. Det är en rolig och lagom utmanande bana för dig som vill klättra upp från mellanhöjdsbanan men kanske inte är riktigt redo för de högsta höjderna. Välkommen upp!

Höghöjdsbana Idre Fjäll

Vi ses väl på fjället i sommar?