Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

25 juni 2019

Idre Fjäll och She Rides i drömsamarbete

Idre Fjäll She Rides samarbete

Tommy Halvarsson, marknadschef på Idre Fjäll, med Team She Rides Jessica Clarén, Elna Dahlstrand och Marika Wagner.

Det här är ett drömscenario för teamet och för sporten” säger Jessica Clarén, grundare av She Rides Community och en av åkarna i laget.

Idre Fjäll och She Rides bygger cyklingen på Idre Fjäll

Det är med ömsesidig stolthet och förväntan som Idre Fjäll och Team She Rides har skrivit ett långsiktigt samarbetsavtal. Avtalet sträcker sig fram till 2021 och innebär att Idre Fjäll går in som en av lagets två huvudsponsorer.

She Rides kommer förlägga träningsläger och skapa event tillsammans med Idre Fjäll och inte minst vara med och utveckla Idre Fjälls cykelprodukt. Det gemensamma målet är att verka för att få cykelsporten att växa, särskilt bland kvinnor.

Våra leder och helheten i vår cykelprodukt får bra kritik

- Vi är bara några år in i vår satsning på cykel, men våra leder, Skills area och den variation som vi erbjuder, med bra förutsättningar för både elit och nybörjare, är något som vi redan får stort beröm för av våra gäster oavsett nivå, säger Tommy Halvarsson.

-Tillsammans med She Rides kommer vi fortsätta utveckla cyklisternas drömprodukt och dels skapa förutsättningar för de som elitsatsar, dels inspirera fler till att börja cykla i fjällen och upptäcka mountainbike på Idre Fjäll”.

Ett drömscenario för teamet och för sporten

- Det här är ett drömscenario för teamet och för sporten” säger Jessica Clarén, grundare av She Rides Community och en av åkarna i laget.

-Idre Fjäll hjälper ett lag med kvinnliga åkare att förverkliga sina drömmar på den svenska MTB-arenan och vi ser fram emot att arbeta tillsammans under de kommande åren. Helheten som Idre Fjäll erbjuder med cyklingen i fokus men också massor av aktiviteter för familjen är något som ingen annan destination kan erbjuda, avslutar Jessica.

Vill du veta mer om Idre Fjälls och She Rides samarbete eller om cyklingen på Idre Fjäll?

Kontakta Tommy Halvarsson, marknadschef Idre Fjäll.
Tommy.halvarsson@idrefjall.se | 070-318 13 05

She Rides: sherides.se