Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
4°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

12 november 2018

Systrarna Kallur till Idre Fjäll

Sanna och Jenny Kallur kommer arrangera tränings- och rekreationsläger tillsammans med Idre Fjäll.

Idre Fjäll välkomnar Sanna och Jenny Kallur

Stiftelsen Idre Fjäll inleder samarbete med Sanna och Jenny Kallur - två av landets mest folkkära idrottspersonligheter.

Samarbetet innebär att Idre Fjäll och systrarna Kallur kommer arrangera tränings- och rekreationsläger tillsammans. Idre Fjäll går även in som stolt sponsor till systrarnas podcast Motionsklubben.

"Att få arbeta tillsammans och förmedla vår gemensamma glädje och entusiasm för idrott och hälsa känns fantastiskt" säger Tommy Halvarsson, marknadsansvarig på Idre Fjäll.

En glädje som smittar

”Motionsklubben i allmänhet och Sanna och Jennys personligheter i synnerhet är helt in linje med vår satsning mot hälsa och motion – för alla. Engagemanget, drivet och framförallt glädjen går inte att ta miste på när man träffar Sanna och Jenny”, fortsätter Tommy.

En komplett fjällanläggning för familj och träning

”Den medvetna satsning som Idre Fjäll gör med fokus på motion och hälsa, både för elit men framförallt motionärer känns helt rätt och i linje med vår ambition med Motionsklubben”, säger Sanna Kallur.

”Vi besökte anläggningen tillsamamans med våra familjer tidigare i höstas, i samband med att vi testade downhill för Motionsklubben. Vi imponerades av bredden av aktiviteter, att allt är samlat på ett och samma ställe, men framförallt den oslagbara fjällmiljön” säger Jenny Kallur.

Längdskidläger inleder samarbetet*

Samarbetet med Sanna och Jenny rivstatar med ett Längdskidläger redan i januari där Motionsklubbben tillsammans med instruktörerna Ola Ravald och Maria Rydqvist bjuder in till säsongens mysigaste läger.

”Det kommer självklart att vara fokus på träning och teknik, men vi tror att det är lika viktigt med det runt omkring. Som att stanna upp och njuta av omgivningarna, lugnet och möjligheten att träffas och inspireras av andra, med samma mål för säsongen säger Sanna och Jenny”

* Fullbokat.

För mer information:
Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05
E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se