Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
8625°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

17 september 2018

Landslagstränare klar för Idre Fjäll

Foto Nisse Schmidt

Foto: Nisse Schmidt

Stiftelsen Idre Fjäll inleder samarbete med Ola Ravald, tidigare landslagstränare för Svenska längdlandslaget. Samarbetet innebär att Ola Ravald kommer hjälpa Idre Fjäll med coachning och ledarskapsutbildning för grupper och klubbar under vintern.

En av världens bästa tekniktränare

Andreas Starenhed, Idre Fjäll

”Ola Ravald är ett aktat namn i skidvärlden och är en av världens bästa tekniktränare”, säger Andreas Starenhed tf VD på Idre Fjäll.

Med erfarenhet som landslagstränare för svenska skidlandslaget och norska skidskyttelandslaget har Ola en gedigen bakgrund inom sporten. Samarbetet stärker vår position inom längdsporten och tillsammans med Ola tar vi ytterligare ett steg i vårt strategiska arbete med att förbättra vår längdprodukt”

Lokalt samarbete som stärker klubb och stiftelse

Samarbetet innebär även att Ola Ravald hjälper den lokala klubben Idre SK och dess längdsektion med träningsupplägg och coachning av klubbens ledare.

”Att få ta del av Olas erfarenhet inom ledarskap och träning kommer stärka såväl klubb som ledare och aktiva i Idre SK. Det känns roligt att få hjälpa alla fantastiska ideella ledare med ett namn som Ola Ravald. Det bidrar till att klubben blir attraktiv och vi hoppas att samarbetet kan hjälpa oss i framtida rekryteringar till Idre Fjäll.

”Det känns roligt och inspirerande att få arbeta med Idre Fjäll. Erfarenheten sedan landslagstiden är att Idre Fjäll är en komplett destination för träning, både för motionär och elit. Idre Fjäll har en tydlig målbild att stärka och utveckla sin längdprodukt – året om säger Ola Ravald.

För mer information:

Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05
E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se