Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
11°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

12 juni 2018

Idre Fjäll och KAIS Mora inleder samarbete

Stiftelsen Idre Fjäll inleder samarbete med en av Sveriges mest framgångsrika innebandyklubbar – Kais Mora. Samarbetet innebär att Kais Moras nya hemmaarena från och med säsongen 2018/2019 heter Idre Fjäll Arena. I augusti samlas Sverigeeliten på Idre Fjäll för försäsongens mest prestigefyllda turnering, Idre Fjäll Cup där KAIS Mora, IKSU och Sirius gör upp!

”Det känns som ett väldigt spännande samarbete - helt i linje med vår fortsatta profilering mot idrotten säger Peter Rex, försäljningschef på Idre Fjäll. KAIS Mora i allmänhet och damlaget i synnerhet har under flera år visat att de tillhör den absoluta toppen inom svensk innebandy. Klubben har dessutom en gedigen ungdomssektion som visar klubbens styrka både inom elit- och breddverksamhet”

Ett samarbete med bredd och spets

Idre Fjäll har under flera somrar stått som värd för handbollsskola, orienteringsläger, lägerskolor med mera. Dessutom har Idre med framgång arrangerat såväl världscupen i Ski Cross, IBU Cup och Skid-SM. Efterfrågan att smidigt paketera boende och aktiviteter i fjällmiljö är en något som ökat under åren. Och i augusti öppnas dörrarna för Idre Fjälls innebandyskola, där framtidens innebandystjärnor födda 2006-2008 hälsas välkomna.

”Arenanamnet, turneringen och innebandyskolan sätter verkligen Idre Fjäll på innebandykartan. Med anläggningens gedigna utbud av träningsaktiviteter i en oslagbar fjällmiljö hoppas vi erbjuda möjligheten för fler träningsläger” avslutar Peter Rex.

För mer information:

Tommy Halvarsson
Mobil: 070-318 13 05
E-post: tommy.halvarsson@idrefjall.se