Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

På väg till Idre Fjäll

Förberedelser

Förbered resan

Köp ditt liftkort online och hämta ut det i automat
På Idre Fjäll kan du köpa ditt liftpass online och hämta ut det i våra pick up-boxes på Torget, Skicenter Väst, Skicenter Syd, Nord 6:an, Väst 6:an eller Sydgondolen. När du köper ditt pass online får du en QR-kod och med den kan du hämta ut ditt liftkort direkt i våra automater. Det är dessutom 5% billigare om du köper det online. Köp liftkort >>

Hyr din utrustning online
Du kan även förboka din utrustning online och välja om du vill hämta ut det själv eller få det utkört till stugan (mot en extra kostnad). Hyr utrustning >>

Tänk på det här

Bra att ta med

  • Handla med dig dina apoteksvaror. Idre har inget eget apotek, därför vill vi påminna dig om att ta med dig dina apoteksvaror hemifrån.  
  • Se till att packa för omväxlande väder – på fjället kan det skifta snabbt! Lager på lager, skalplagg och varma plagg är bra att ha. 
  • Tvål, diskmedel, kryddor, ljus och toapapper/hushållspapper kan vara bra att ta med om du bor i stuga, men det finns såklart även att köpa på plats. 
  • Du kan hyra linne och handdukar av oss, om du inte vill ta med det hemifrån. Glöm inte små handdukar till badrum och kök.

Under din vistelse

När du är på plats

Är du på plats på Idre Fjäll? I länken nedan finns samlad information om bland annat in- och utcheckning, städrutiner, läkarvård, tips och annat som är bra att ha koll på under din vistelse. 

På plats på Idre Fjäll

Alltid billigast online

Skipass

Köp Skipass

Vinter 2022/2023

Vinteraktiviteter

Boka aktivitet

Förboka utrustningen

Hyr utrustning

Hyr din utrustning

Hur långa skidor ska man ha?

Din guide till rätt skidlängd

Till guiden

Bil

Resa med bil

Google maps 

Waze live map