Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
Englands flagga
En

Pressmeddelanden

Idre Fjäll öppnar Kött och Fiskbaren – koncept av Melker Andersson

Nu finns det ytterligare ett skäl att besöka Idre Fjäll! En av Sveriges mest erkända krögare, Melker Andersson, sätter sin signatur på den nyöppnade Kött & Fiskbaren.

– Med Kött & Fiskbaren får vi ett koncept som är signerat en av Sveriges bästa kockar. Det är en garant både för kvalitet och god service som tar våra restauranger till en ny nivå. Våra gäster kommer under de kommande åren att få uppleva ett kök som sticker ut i fjällvärlden, säger Espen Traeldal, Food and Beverage Manager på Idre Fjäll.

Ett av Melkers signum är ett stort fokus på hållbarhet och svenska råvaror med en lokal touch. Det gäller även för Kött & Fiskbaren som kommer att erbjuda kött och fisk i alla tänkbara former och skepnader.

– Idre Fjäll har en speciell plats i mitt hjärta. Här spenderade jag mina vintrar som barn och det är klart att det känns fantastiskt roligt att på ett sätt sluta en cirkel med etableringen av Kött & Fiskbaren, säger erkände krögaren Melker Andersson.

Idre Fjäll är en stiftelse och har från invigningen 1968 till idag vuxit till en av den svenska fjällvärldens mest uppskattade anläggningar. Idre Fjäll har en rad utmärkelser på meritlistan, bland annat utsågs man till årets skidanläggning 2016/17. 

För mer information, kontakta Espen Traeldal, Food and Beverage Manager på Idre Fjäll.

Läs mer här.

Boka din vintersemester idag

Boka boende