Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Mountain Sports uthyrning

Allt för fjälläventyren

Att hyra utrustning hos oss är smidigt. Du kan boka din utrustning i förväg och även få den utkörd till stugan. Men det går såklart också bra att hyra när du är på plats. 

Under vintern hittar du skidor, stavar, pjäxor, snowboards och hjälmar i vår uthyrning. Och under sommaren kan du hyra mountainbikes, SUP:ar, båtar, hjälmar och flytvästar hos oss. TIPS! Förboka din utrustning i god tid innan du kommer till oss. 

Inte jätteförtjust i köer? Testa vårt digitala kösystem så får du sms när det är din tur.

Uthyrningens öppettider

Hyra utrustning

Glömde du hjälmen hemma? Inga problem, hyr hos oss på Idre Fjäll. Här finns allt som behövs för säker åkning. Hyr hela paket, eller delar. Välj att hyra hemifrån och hämta ut i uthyrningen, eller få det hemkört till stugan på ankomstdagen (till en kostnad av 400kr per bokning, oavsett antal hyror). Du kan också komma in till oss på plats så hjälper vi dig.

Fördelar med att hyra:

  1. Du behöver inte köpa dyrt.
  2. Du sparar plats i bilen och tid i packningen, åker du tåg & buss slipper du släpa på tungt bagage.
  3. Du bestämmer själv vilken utrustning du vill ha - högsäsongsveckor kan det dock bli fullbokat så det är bra att boka i förväg.

Hyr din utrustning här

Covid-19

I och med den rådande situationen har vi gjort lite förändringar på uthyrningen. Vi rengör och desinficerar utrustningen vid återlämning. Vi har också infört ett digitalt kösystem för att undvika köbildning inomhus. Kösystemet är på plats till midsommar enligt prognos och gäller vid utlämning, inte återlämning.

Hyrbutiken har en lampa för att markera fullt/ledigt. Max 1 person i butiken, i största möjliga mån kö utanför.

Boka din utrustning