Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor

Mountain Sports uthyrning

Allt för fjälläventyren

Att hyra utrustning hos oss är smidigt. Om du inte åker så ofta kan det vara skönt att inte behöva köpa allting och du slipper även släpa med dig stort bagage. Du kan boka din utrustning i förväg eller så hyr du när du är på plats. 

Under sommaren kan du hyra mountainbikes, SUP:ar, båtar, hjälmar och flytvästar hos oss. TIPS! Förboka din utrustning i god tid innan du kommer till oss. 

Inte jätteförtjust i köer? Testa vårt digitala kösystem så får du sms när det är din tur! 

Uthyrningens öppettider

Covid-19

I och med den rådande situationen har vi gjort lite förändringar på uthyrningen. Vi rengör och desinficerar utrustningen vid återlämning. Vi har också infört ett digitalt kösystem för att undvika köbildning inomhus. Kösystemet är på plats till midsommar enligt prognos och gäller vid utlämning, inte återlämning.

Hyrbutiken har en lampa för att markera fullt/ledigt. Max 1 person i butiken, i största möjliga mån kö utanför.

Boka din utrustning

Tvätt och återlämning av cykel

Om du har hyrt en cykel hos oss ska den vara återlämnad senast kl. 17.00 dagen för återlämning. 

OBS! Cykeln ska vara tvättad innan du lämnar tillbaks den. Cykeltvätt hittar du precis efter gångtunneln från Torget mot Västbacken. 

Fördelar med att hyra

Glömde du hjälmen hemma? Inga problem, hyr hos oss! Här finns allt som behövs för säker åkning. Hyr hela paket, eller delar. 

  1. Du behöver inte köpa dyrt 
  2. Du sparar plats i bilen och tid i packningen, åker du tåg & buss slipper du släpa på tungt bagage
  3. Du bestämmer själv vilken utrustning du vill ha - högsäsongsveckor kan det bli fullbokat så det är bra att boka i förväg!