Öppettider
Kontakt
Webbkameror
Väder, pister & liftar
Kartor
En

Välkommen till Tiomila på Idre Fjäll

Tiomila tyvärr inställt/framskjutet

Coronasmittan har satt stopp för alla stora orienteringstävlingar i år. Länge levde hoppet om att restriktionerna skulle lättas före hösten så att det skulle bli möjligt att arrangera ett Tiomila på Idre Fjäll den 26-27 september.
Nu har det dock beslutats att ställa in eller att åtminstone skjuta eventet på framtiden. Tiomilaföreningen, Svenska Orienteringsförbundet och arrangören Idrefjällens OK är eniga kring detta beslut.

Tiomila inställt/framskjutet

Coronasmittan har tyvärr satt stopp för alla stora orienteringstävlingar i år. Länge levde hoppet om att restriktionerna skulle lättas före hösten så att det skulle bli möjligt att arrangera ett Tiomila på Idre Fjäll den 26-27 september.
Beslut har nu fattats att lägga ner projektet, eller att åtminstone skjuta det på framtiden. Tiomilaföreningen, Svenska Orienteringsförbundet och arrangören Idrefjällens OK var helt eniga.

Boka boende idag

Förboka din mat!

För att på ett tryggt och säkert sätt hantera och planera din vistelse, ber vi dig som besöker oss under evenemanget att förboka det matalternativ som passar dig/er bäst! 

Helpension

Frukost, lunch och middag serveras på angivna platser, som meddelas innan ankomst och kommer framgå på plats. Fyll i formuläret nedan för att boka helpension för din vistelse!

Pris

Barn 0-7 år:            0 kr/dag
Ungdom 8-15 år:   204 kr/dag
Vuxen/senior:       408 kr/dag

Självhushåll - utkörning av matkasse från ICA

Vill du laga maten själv? Då erbjuder vi onlineshopping på vår ICA-butik - vi kör självklart ut din matkasse till ditt boende! Här kan du beställa på ICA Nära Idre Fjäll >>

 

Boka helpension

Fyll i formuläret för att boka helpension till dig och ditt sällskap. Vi kontaktar dig inom kort med betalningsinformation!

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.