Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
9525°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Aktiviteter på egen hand för skolklasser

Person hoppar med en mountainbike

Aktiviteter för skolresor på Idre Fjäll 2019

23/5-16/6

Här finner du ett urval av våra aktiviteter på egen hand.

Skills area/Mountainbike

Vår Skills Area är som en stor lekplats för cyklister i alla åldrar. Pumptrackbanan är en rundbana med velodromsvängar och terrängvågor där det gäller att pumpa sig fram. Dirten (som vår hopplinje kallas) har två linjer för att kunna utmana på rätt nivå. I balansområdet finns trästockar, stenkistor osv. för att träna upp balansen.
För att cykla på våra anlagda cykelleder krävs ett trailpass. Ditt trailpass köper du i vår reception, på Pernilla Wiberg Hotel, ICA, cykeluthyrningen eller i vårt Aktivitetscenter. Cykel finns att hyra i vår cykeluthyrning.

Frisbeegolf

Testa vår roliga discgolfbana. Utmana hela gruppen och ta dig runt banan med så få kast som möjligt. Discar och scorekort finns att låna i aktivitetscentret och på cykeluthyrningen.
Kostnadsfritt.

Aktivitetscenter och inomhusbad

På övervåningen i sporthallen kan ni spela innebandy, handboll, badminton, vollyboll, fotboll eller basket. Du kan som minst boka en planhalva. På nedre våningen finns 6st bowlingbanor, pingis, gym, arkadspelhall och café. Vårt populära inomhusbad har pool, mindre äventyrsbad och relaxpool. Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare. Inomhusbad ingår i alla våra skolresepakt.

Pris Sporthall och inomhusbad >>

Bowling - max 6 pers/bana

Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare.

Pris Bowling >>

Discobowling - max 6 pers/bana

Ljuset dämpas och musiken höjs. Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare.

Pris Discobowling >>

Minigolf

Utmana dig själv och klasskompisarna på en omgång minigolf!

Pris Minigolf >>

Fotboll, brännboll

Bollar finns att låna i Aktivitetscentret.