Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
12°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Konferenspaket och erbjudanden

Vinter, vår, sommar och höst

Lika vackert och krispigt som det kan vara en vinterdag på Idre Fjäll, lika friskt och skönt kan det vara i luften under barmarkssäsongen. Oavsett månad. Det finns inte mycket som slår en tidig morgon, när man öppnar dörren och slås av klar härlig luft! Mycket mer behövs inte för att få en så optimal konferens som möjligt. Klar luft och fantastisk miljö i harmoni med naturen ger en skärpt hjärna och ett effektivt möte.

Tänk gärna lite utanför boxen: Kom med förslag och önskemål inför er konferens så gör vi vad vi kan för att lösa det. Varför inte ett möte ute i det fria.

Pernilla Wiberg Hotel

I Sydsluttningen, cirka 300 meter från navet av Idre Fjäll, ligger Pernilla Wiberg Hotel. Här finns både boende, gemensamhetsutrymmen och konferenslokaler, restaurang PW Kök & Bar och releaxavdelning. Allt under ett och samma tak.

Konferenspaket - 1 natt

I paketet ingår:
1 övernattning inkl frukost, lunch, 2-rätters middag & halvdagskonferens inkl. frukt och mineralvatten samt fika. Ni väljer mellan att bo i enkelrum eller i del av dubbelrum.

Pris Konferenspaket - 1 natt >>


Vinter 2018-2019

Konferenspaket Pernilla Wiberg Hotel - 2 nätter

I paketet ingår:
2 övernattningar inkl frukost, lunch, 2st 2-rätters middag & en heldagskonferens inkl. frukt och mineralvatten samt fika. 
Ni väljer mellan att bo i enkelrum eller i del av dubbelrum.

Erbjudandet gäller 2 nätter mellan söndag-torsdag vecka 13-15, 2019.

Pris Konferenspaket Pernilla Wiberg Hotell - 2 nätter >>

Konferenspaket i lägenhet - 3 nätter

I paketet ingår:
3 övernattningar (del i 6 bädds lgh) inkl 3st frukost, 2st lunch, 2st 2-rätters middag samt 2st halvdagskonferenser inkl. frukt och mineralvatten samt 2st fika.

Erbjudandet gäller tors-sön vecka 13-15, 2019. 

Pris Konferenspaket i lägenhet - 3 nätter >>Kontakta vår grupp- och konferensavdelning på tel. 0253-412 00 eller mail konferens@idrefjall.se så sätter vi ihop ett paket som passar just er.

Grupp/Konferensbokningen är öppet helgfria vardagar 9.00-16.00