Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
3675°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Idre Fjälls Innebandyskola

Mer om Innebandyskolan på Idre Fjäll

På Idre Fjälls innebandyskola får ditt barn en blandning av inspirerande träningar och många roliga aktiviteter. Innebandyskolan 2019 är för barn/ungdomar som är födda 2003-2008 och spelar innebandy, både för utespelare och målvakter. Alla innebandypass leds av meriterade spelare och ledare.

Skolan pågår på dagtid. På kvällar och nätter är det du som förälder eller annan myndig person som ansvarar för och tar hand om barnen och ungdomarna.

Bokning av Innebandyskola

För information kontakta Grupp & Konferens på konferens@idrefjall.se eller 0253-412 00.

Anmälningsavgift/deltagaravgift

Pris för Idre Fjälls Innebandyskola 2020 är inte klart.

Logi/boende

Boende ingår inte i deltagaravgiften. Ni bokar boende via Idre Fjälls webbplats. Använd gärna samma mailadress och kontraktsnummer som ni fick vid bokning av innebandyskolan. Önskar du personlig hjälp, kontakta oss gärna på konferens@idrefjall.se eller 0253-412 00.

Incheckning/Utcheckning

IVi har olika incheckningstider i våra områden - mer info finns i Bra att veta inför ankomst. Du som bokat hus med ankomst/avresa samma dag som skolan börjar/slutar finns möjlighet att byta om och duscha i aktivitetscenters nedre våning, en trappa ner.

Gruppindelning & schemat

Vi gör gruppindelning efter i första hand ålder och önskemål. Har du särskilda önskemål, meddela gärna detta redan vid bokning. Gruppindelningen mailar vi ut innan ankomst.
Så snart schemat är klart läggs det ut på vår hemsida.

Bra att veta

Söndag eftermiddag kör vi en teambuilding-aktivitet för att lära känna varandra bättre inför veckan som kommer. Kom alltid ombytta och klara till varje pass. Alla andra aktiviteter, utöver innebandypassen och några fyspass sker på Idre Fjälls aktivitetsområden. För dessa aktiviteter samlas vi på torget utanför receptionsbyggnaden och Ica-butiken på Idre Fjäll. Härifrån går vi i samlad trupp till de olika aktiviteterna.

Sjukvård

Instruktörerna är utrustade med kylspray, plåster, gasbindor samt tejp för första hjälpen åtgärder. Krävs en mer utförlig undersökning eller akutvård hänvisas ni att ringa 1177 för sjukrådsupplysning eller 112 vid akuta ärenden. För icke akuta skador eller sjukdomar går det bra att uppsöka närmsta läkare vid Särna Vårdcentral, ca 40 km från Idre Fjäll. De har jour dygnet runt. Mellan kl. 8:00 – 9:00 är Idre Fjälls egen läkarmottagning bemannad, om skadan kan vänta till nästa dag.

Medföljande föräldrar

Du som är medföljande förälder erbjuds att delta vid egna kostnadsfria aktiviteter under veckan. För dessa krävs ingen föranmälan. På vår webbplats kan du också hitta en del andra aktiviteter. Dessa aktiviteter innebär en kostnad och du bokar dem i förväg.

Måltider

Lunch ingår söndag till torsdag för alla deltagare. Det finns alltid 2 alternativ på lunchen. Möjlighet att köpa till helpension finns för både medföljande och deltagare. Meddela detta vid bokningstillfället. Helpension måste förbokas senast 14 dagar innan ankomst. Ange alla eventuella allergier vid bokningstillfället.