Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
16°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Idre Fjälls Innebandyskola

Mer om Innebandyskolan på Idre Fjäll

På Idre Fjälls innebandyskola får ditt barn en blandning av inspirerande träningar och många roliga aktiviteter. Innebandyskolan är för barn/ungdomar som är födda 2003-2008 och spelar innebandy, både för utespelare och målvakter. Alla innebandypass leds av meriterade spelare och ledare.

Skolan pågår på dagtid. På kvällar och nätter är det du som förälder eller annan myndig person som ansvarar för och tar hand om barnen och ungdomarna.

Bokning av Innebandyskola

För bokning av Innebandyskolan, fyll i anmälningsformuläret här. För information kontakta Grupp & Konferens på konferens@idrefjall.se eller 0253-412 00.

Följande information fyller du i formuläret:

 • Namn och folkbokföringsadress
 • Vårdnadshavare och telnummer
 • E-postadress
 • Födelsedatum
 • Hemmaklubb
 • Hur många år du spelat innebandy
 • Position i laget (utespelare eller målvakt)
 • Storlek på T-shirt (XS, S, M, L, XL, vuxenstorlekar)
 • Om du önskar helpension (måste bokas senast 14 dagar innan)
 • Om du har allergier
 • Övrig medicinsk info
 • Övrig information

Anmälningsavgift/deltagaravgift

Pris för Idre Fjälls Innebandyskola är 2500 kr. Vi skickar ut en anmälningsavgift på 1000 kr med omgående inbetalning. Platsen är bekräftad när bokningsavgiften är betald. Slutfakturan skickas ut för inbetalning i maj. Avbokningsavgiften är 300 kr fram till 41 dagar innan ankomst, därefter är avbokningsavgiften 600 kr. När hela beloppet betalats in och det är närmre än 40 dgr innan ankomst behövs även ett läkarintyg för att få tillbaka pengar. Har man inget avbeställningsskydd får man kontakta sin egen hemförsäkring för att få några pengar tillbaka.
Avbeställningsskydd kostar 100kr/person och tecknas i samband med anmälan.

Logi/boende

Boende ingår inte i deltagaravgiften. Ni bokar boende via Idre Fjälls webbplats. Använd gärna samma mailadress och kontraktsnummer som ni fick vid bokning av innebandyskolan. Önskar du personlig hjälp, kontakta oss gärna på konferens@idrefjall.se eller 0253-412 00.

Incheckning/Utcheckning

IVi har olika incheckningstider i våra områden - mer info finns i Bra att veta inför ankomst. Du som bokat hus med ankomst/avresa samma dag som skolan börjar/slutar finns möjlighet att byta om och duscha i aktivitetscenters nedre våning, en trappa ner.

Gruppindelning & schemat

Vi gör gruppindelning efter i första hand ålder och önskemål. Har du särskilda önskemål, meddela gärna detta redan vid bokning. Gruppindelningen mailar vi ut innan ankomst.
Så snart schemat är klart läggs det ut på vår hemsida. Du kan enkelt se vad som händer hela veckan på http://www.idrefjall.se/grupp--konferens/idrott/innebandy.html.

Bra att veta

Söndag eftermiddag kör vi en teambuilding-aktivitet för att lära känna varandra bättre inför veckan som kommer. Kom alltid ombytta och klara till varje pass. Alla andra aktiviteter, utöver innebandypassen och några fyspass sker på Idre Fjälls aktivitetsområden. För dessa aktiviteter samlas vi på torget utanför receptionsbyggnaden och Ica-butiken på Idre Fjäll. Härifrån går vi i samlad trupp till de olika aktiviteterna.

Sjukvård

Instruktörerna är utrustade med kylspray, plåster, gasbindor samt tejp för första hjälpen åtgärder. Krävs en mer utförlig undersökning eller akutvård hänvisas ni att ringa 1177 för sjukrådsupplysning eller 112 vid akuta ärenden. För icke akuta skador eller sjukdomar går det bra att uppsöka närmsta läkare vid Särna Vårdcentral, ca 40 km från Idre Fjäll. De har jour dygnet runt. Mellan kl. 8:00 – 9:00 är Idre Fjälls egen läkarmottagning bemannad, om skadan kan vänta till nästa dag.

Medföljande föräldrar

Du som är medföljande förälder erbjuds att delta vid egna kostnadsfria aktiviteter under veckan. För dessa krävs ingen föranmälan. På vår webbplats kan du också hitta en del andra aktiviteter. Dessa aktiviteter innebär en kostnad och du bokar dem i förväg.

Måltider

Lunch ingår söndag till torsdag för alla deltagare. Det finns alltid 2 alternativ på lunchen. Möjlighet att köpa till helpension finns för både medföljande och deltagare. Meddela detta vid bokningstillfället. Helpension måste förbokas senast 14 dagar innan ankomst. Ange alla eventuella allergier vid bokningstillfället.