Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
6975°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Innebandy på Idre Fjäll

Idre Fjälls Innebandyskola

Succé för Idre Fjälls Innebandyskola!

I somras arrangerade Idre Fjäll för första gången Innebandyskola med Anna Wijk i spetsen och med flera meriterade spelare och föreläsare. Det blev en vecka full med träning, spännande aktiviteter och roligt häng i vår vackra fjällmiljö! Anmäl dig till årets roligaste läger där du garanterat kommer ha kul och träffa många nya kompisar!

Håll utkik här efter mer info och anmälan till nästa års Innebandyskola på Idre Fjäll!

Föräldrarna har också roligt!

Som medföljande vill vi tipsa dig om att ta det gyllene tillfälle att prova på några av Idre Fjälls sommaraktiviteter. Vi kommer att ha flera fina erbjudanden till medföljande familjemedlemmar och föräldrar så som om forsränning eller cykling med våra bästa guider. Kanske vill du spela golf? Familjemedlemmar till anmälda deltagare får fina erbjudanden. Passa på att spendera en del av sommaren på vackra fjäll och aktivera dig medan barnen har fullt upp med annat!

Häng med oss på sommarens roligaste skola!

Våra ledare 2019

Anna Wijk har inte mindre än tre gånger blivit utsedd till världens bästa innebandyspelare och har 5 VM-guld med landslaget. Sedan januari 2019 är hon också en av Idre Fjälls ambassadörer och förutom att projektleda Idre Fjäll Cup i augusti så projektleder hon också innebandyskolan.

Rasmus Enström, IBF Falun och svenska landslaget, en av världens bästa spelare genom tiderna. Fantastisk teknik och spelförståelse tillsammans med fina ledaregenskaper hittar du hos Rasmus. Flerfaldig svensk mästare och världsmästare med Falun och Sverige samt dubbla utnämningar som världens bästa spelare 2013 och 2015.

Amanda Hill är 24 år och målvakt i KAIS Mora IF. Amanda spelar i svenska landslaget och är en av världens bästa målvakter. Hon är fokuserad, lugn och stabil som målvakt. Dessutom är hon väldigt placeringssäker, där hennes grymma spelförståelse gör att hon ofta sitter rätt när skottet kommer.

Mikael Hill är förbundskapten för svenska herrlandslaget sedan 2017. Han har varit tränare sedan 1995 och innan landslagsuppdraget var han headcoach i Mullsjö AIS. Micke har, med sitt tydliga ledarskap, förmågan att bygga starka lag. Hans ledarskap bygger på goda relationer, höga krav och delaktighet.

Rasmus Enström IBF Falun

Rasmus Enström (foto http://perwiklund.se )

Amanda Hill innebandy Idre Fjäll

Amanda Hill (foto http://perwiklund.se )

Mikael Hill innebandy på Idre Fjäll

Mikael Hill ( foto http://perwiklund.se )

För mer information ring vår grupp & konferensbokning tel. 0253-412 00 eller maila oss på konferens@idrefjall.se

Öppet helgfria vardagar 9.00-16.00