Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Boende för konferens

Pernilla Wiberg hotel i vintersol

Bo bra på konferensen eller klassresan

Att bo bra är viktigt när man är på konferens eller träningsläger. Deltagarna ska vara samlade och det ska vara smidig logistik till de olika aktiviteterna

På Idre Fjäll bor de flesta grupperna på Pernilla Wiberg Hotel eller i större hus i Dähliebyn. Båda alternativen är exempel på boenden där du har det mesta du kan önska gällande bekvämlighet och närhet till mat och skidbackar. Den som vill kan naturligtvis även boka lägenheter i Askebyn med många bäddar, eller flera mindre stugor. Kontakta oss och berätta vad ni har för önskemål gällande er konferens. Vårt mål är att skräddarsy en konferens som blir både givande och minnesvärd för er grupp.

För mer information kontakta Grupp & konferensbokningen på tel. 0253-412 00 eller konferens@idrefjall.se. Öppet helgfria vardagar 9.00-16.00

Bo på Pernilla Wiberg Hotel

Konferens och boende i förstklassig och personlig miljö på Pernilla Wiberg Hotel. När du kommer innanför dörrarna till Pernilla Wiberg Hotel möts du av lugnet. Här finns varken stress eller måsten. En perfekt miljö för både små och stora grupper som vill arbeta ostört eller svetsa samman gruppen. På hotellet finns en inbjudande realxavdelning med panoramabastu, ångbastu och en svalkande kallpool liksom möjlighet att beställa olika kroppsbehandlingar. Rummen är ljusa och fräscha med sober inredning och sköna sängar. I den mysiga restaurangen PW bar & Kök serveras utsökta middagar som garanterat kittlar smaklökarna. Här står alltid service och kvalitet i centrum.

Pernilla Wiberg framför sitt hotell på sommaren

Bo i en lägenhet i Centrumbyn

Lägenhet med 11 bäddar

Bekväma lägenheter vid ett av Idre Fjälls bästa lägen. Belägna i Centrumbyn med närhet till konferenslokaler, skidåkning, restauranger, butiker och nöje. 92 kvm stora med tre sovrum samt kombinerat kök och allrum med bra gemensamhetsytor. Hyr man två lägenheter bredvid varandra kan man inifrån varje lägenhet öppna upp en connecting door för att få mer gemenskap med hela gruppen.

Lägenhet med 6 bäddar

Med fantastisk utsikt över norska fjällen erbjuder vi ett centralt boende på 70kvm med tre sovrum. Lägenheterna är perfekta för företaget som önskar enkelrum, men som ändå önskar få lite gemenskap i form av delat kök och vardagsrum.

Stuga i Centrumbyn på vintern

I vackra Dähliebyn får alla plats i fjällstugor

Fjällvidden

Huset med det vackraste namnet och härliga relaxmöjligheter. Fjällvidden är en stuga på 280 kvm i tre våningsplan. Den har 20+2 bäddar fördelat på 7 sovrum. Myskänslan efter en dag i backen infinner sig lätt när man gjort upp eld i någon av de två eldstäderna. Den finns också en relaxdel med bubbelbadkar och en spapool utomhus. I huset finns två kök.

Snöstjärnan

Med vidsträckt utsikt över Idres socken och Norge ligger Snöstjärnan. Huset består av två likadana lägenheter på 180 kvm vardera som har en anslutningsdörr mellan lägenheterna. I varje lägenhet finns det 14+4 bäddar fördelat på 5 sovrum. I varje lägenhet finns flera badrum och ett fullt utrustat kök. Varje lägenhet har också varsin pool.

Dähliehyttan

På en av Idre Fjälls allra bästa tomter, med sydläge och fjällutsikt, ligger Dähliehyttan. Här erbjuds högsta komfort och en planlösning som passar stora sällskap som både vill ha avskildhet och samvaro. Hyttan är på ca 400 kvm med 30 bäddar. Med sina 11 sovrum, 9 toaletter och väl tilltagna sällskapsrum är detta det perfekta huset för företagskonferenser. Köket är husets hjärta, rymligt och professionellt utrustat med plats i matsalen för 30 personer. Relaxrum, bubbelbad och en bastu finns självklart också.

Dähliehyttan på vintern

Läs mer om Stugbyarna och se kartor här.

För mer information kontakta Grupp & konferensbokningen på tel. 0253-412 00 eller konferens@idrefjall.se. Öppet helgfria vardagar 9.00-16.00