Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Grupp, konferens och skolresor

Gruppaktivitet Forsränning på Idre Fjäll

Idre Fjäll är norra Dalarnas största grupp- och konferensanläggning. Här har ni som grupp möjlighet att konferera i en inspirerande och vacker miljö. Genom att kombinera arbetet i konferensrummet med utomhusaktiviteter på fjället och god mat blir ni effektiva och får minnen för livet. För en konferens hos oss vore ingenting utan vårt breda aktivitetsutbud!

Stort utbud med något för alla

Vi har något för både företag, idrottsföreningar, skolklasser och andra typer av grupper. Efter er vistelse på Idre Fjäll är ni rustade med nya krafter att ta er an kommande utmaningar på tävlingsarenan, kontoret eller i skolan. Läs mer om utbudet under menyerna till vänster.

Kontakta bokningen på:
Tel. +46 253 41200 - Öppet helgfria vardagar 9.00-16.00
E-post: konferens@idrefjall.se

Gruppförmåner

En förening, organisation, skola eller ett företag bestående av minst 20 personer räknas som en grupp och kan ta del av våra gruppförmåner. Det krävs att gruppen har en utsedd kontaktperson som gör bokningen samt är kontaktperson på plats under hela vistelsen. Bokningen ska vara gjord i föreningens/organisationens eller företagets namn.

Läs mer om våra gruppförmåner här.

Konferensrum - Den lilla arbetsgruppen eller hela företaget

Här finns konferensutrymmen för 10-300 personer. För mässor och arrangemang kan vi bygga tillfälliga lokaler för upp till 750 personer, allt fullt utrustat.

Boende - Hotell eller stuga för många

Mysiga Pernilla Wiberg Hotel är en perfekt miljö för både stora och små grupper. Här kan man njuta av relaxavdelning, ångbastu, en svalkande kallpool och en stor bastu med panoramautsikt över fjällen. I restaurang PW Kök & Bar serveras förstklassig mat och dryck.

Läs mer om Pernilla Wiberg Hotel här.

Önskar ni ett mer privat boende föreslår vi några av våra fina hus i Dähliebyn där det finns alternativ för både stora och små grupper. Här finns till exempel flera hus med spapooler både inne och ute.

Skräddarsy din Gruppresa

Kontakta grupp & konferensbokningen, vi hjälper er att sy ihop en passande resa med just de komponenter ni behöver för att få ut det mesta av er vistelse.

Kontakta oss för offert!

konferens@idrefjall.se

+46 253 41200 - Öppet helgfria vardagar 9.00-16.00

Gå till prislistor

Skidåkning konferens Idre Fjäll