Idre Fjäll
7 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-10°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är i våra backar eller i våra skidspår.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

7 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-10°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Skoterturer på Idre Fjäll

Skotertur i snön

Testa en av vinterns häftigaste upplevelser!

Njut av friheten av att färdas med skoter genom storslagen fjällnatur - en underbar upplevelse! Hyr din egen skoter eller åk med på guidad tur.

Prislista skoterturer Idre Fjäll
Turerna bokas på www.skoteraventyr.se

Tur 1 Skotertur - fjället runt

Turen tar ca. 1,5 timmar med paus vid grillkåtan där vi bjuder på kaffe och varm saft samt friåkning med skotrarna inom begränsat område under pausen.

Tur 2 Skotertur med korvgrillning

Turen tar 2 timmar med paus vid grillkåtan där vi bjuder på kaffe, varm saft och grillar korv över öppen eld. Vi stannar till under färden för lite friåkning inom begränsat område med skotrarna.

Tur 3 Skotertur - Vildmarkstur med älggulasch

Turen tar 3,5 timmar och vi åker till vildmarkscampen där vi serverar hemlagad älggulasch i grill- kåtan med öppen eld. Senare har alla som vill möjlighet att värma sig i den vedeldade bastun med tillhörande badtunnor. Under färden friåkning inom begränsat område, vi håller med handdukar.

Vildmarkstur 4 med egen bil

Ca 10 min från Idre Fjäll, vi serverar hemlagad älggulasch i grillkåtan med öppen eld. Senare har alla som vill möjligheten att värma sig i den vedeldade bastun med tillhörande badtunnor. Vi håller med handdukar. Vägbeskrivning finns att hämta i receptionen i Värdshuset eller på skoteraventyr.se.

Mer info och bokning av skoterturer:

Skoteruthyrning bokas på : info@skoteraventyr.se eller tel: 070-568 70 80

Har du andra idéer eller önskemål - kontakta oss så skräddarsyr vi din tur. Sällskap och grupper kan beställa alla turer på valfria dagar, även med vildmarksmiddagar och transfer tillbaka med buss. Tel: 070-568 70 80.

Skotertur framför fjället