Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
675°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Höghöjdsområdet

Höghöjdsområdet | Idre Fjäll på Sommaren

Utmana dig själv i Idre Fjälls höghöjdsområde i sommar. Vi på Idre Fjäll kan det här med äventyr, och detta är något du inte vill missa. I höghöjdsområdet finns höghöjdsbanan som är en hinderbana på mellan cirka 6 och 12 meters höjd där man verkligen får testa sin höjdrädsla. Det finns också en mellanhöjdsbana och en låghöjdsbana. Läs mer om dem här längre ner på den här sidan. En annan häftig grej i höghöjdsområdet är vår Quick Jump, ett fritt fall bara med hjälp av en lina.

I höghöjdsområdet finns också en glasskiosk så att man kan passa på att vila lite och fylla på med energi. Dessutom finns skyttestigen här uppe, där du kan öva din pricksäkerhet! Läs mer om Skyttstigen här >>

Boka här!

Höghöjdsbanan

Utmana dig själv i vår höghöjdsbana på spännande stationer mellan 4 och 10 meter upp i luften! Banan består av 13 olika stationer och 3 linbanor. Innan du släpps upp i banan håller vi i en noggrann genomgång hur banan och utrustningen fungerar, och du får även prova att gå vår övningsbana på marken.

Du måste vara minst 140 cm lång, maxvikt 120 kg. Minst 12 år fyllda för att få klättra utan medklättrande myndig vuxen.

Quick jump - frittfall

Ett rejält magkittlande hopp från 10 meters höjd med en storslagen utsikt! Tillsammans med en guide klättrar du upp till plattformen, ensam eller samtidigt som en vän hoppar du sedan ut! Först är det fritt fall i ca 2 meter, sedan fångas du upp av Quick Jumpen som firar ner dig till nedersta plattformen.

Du måste vara minst 140 cm lång, maxvikt 120 kg.

Mellanhöjdsbana

Den perfekta utmaningen för de lite mindre barnen eller den väldigt höjdrädda. Mellanhöjdsbanan består av 7 roliga stationer på ca 1-3 meters höjd. Innan du får gå banan håller vi i en noggrann genomgång om hur banan och utrustningen fungerar, och du får även testa utrustningen på marken.

Du måste vara minst 1 m lång, maxvikt 120 kg och 4 år fyllda, mamma och pappa kan gå bredvid på marken.

Boka online, i receptionen, Pernilla Wiberg Hotel eller Aktivitetscentret.

Låghöjdsbanan

Vi har en låghöjdsbana där både barn och föräldrar kan ha roligt tillsammans. Banan har några olika stationer med låga plattformar som man
lätt kan gå upp och ner på. Balansera, krypa, klättra eller gunga.

Boka här!

Flicka i klätterställning