Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
7°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Höghöjdsområdet

Höghöjdsområdet | Idre Fjäll på Sommaren

Utmana dig själv i Idre Fjälls höghöjdsområde! Vi på Idre Fjäll kan det här med äventyr, och detta är något du inte vill missa. I höghöjdsområdet finns 3 olika höghöjdsbanor på olika höjder samt låghöjdsbanan på marken som alltid är öppen och gratis att gå! Läs mer om dem här längre ner på den här sidan.

Brevid höghöjdsområdet hittar du skyttestigen, Läs mer om Skyttstigen här >>

Alla turer bokas på förfrågan

Ring 0253-410 00 eller mejla bokning@idrefjall.se

Deltagarvillkor

- Du är ansvarig för dig och dina minderåriga barn, att ni tar del av säkerhetsinstruktionerna och följer instruktionerna och inte försätter er i riskfyllda situationer.

- Du/ni får inte väga mer än 120 kg.

- Du/ni får inte vara påverkad av alkohol och droger.

- Du är ansvarig för att utrustningen ni får låna till aktiviteten lämnas tillbaka i det skick du fick den, och att den hanteras enligt instruktionerna från personalen.

- Om du/ni har några skador eller sjukdomar som du tror kan påverka eller påverkas av aktiviteten är du ansvarig att informera personalen om detta

Utöver de generella deltagarvillkoren gäller även längd- och/eller åldersgränser på varje bana - se nedan!

Röda banan

Utmana dig själv i vår höghöjdsbana på spännande stationer mellan 4 och 10 meter upp i luften! Banan består av 14 olika stationer och 3 linbanor. Innan du släpps upp i banan håller vi i en noggrann genomgång hur banan och utrustningen fungerar, och du får även prova att gå vår övningsbana på marken.

Du måste vara minst 140 cm lång och minst 12 år fyllda för att få klättra utan medklättrande myndig vuxen.

Blå banan NYHET!

Vår helt nya bana som är perfekt för dig som är lite för stor för att gå den gröna banan, men kanske inte tillräckligt lång för att göra den röda banan ännu. Den helt nya banan består av 8 stationer och 1 linbana på mellan 4-6 meters höjd. Här finns hängbron, nättunneln och tallen bland annat!

Du måste vara minst 120 cm lång och minst 10 år fyllda för att få klättra utan medklättrande myndig vuxen.

Boka i receptionen, Pernilla Wiberg Hotel eller Aktivitetscentret.

Gröna banan

Den perfekta utmaningen för de lite mindre barnen. Den gröna banan består av 7 roliga stationer på ca 1-2 meters höjd. Balansera över slacklines, klättra genom tunnlarna och över spindelnätet! Innan du får gå banan håller vi i en noggrann genomgång om hur banan och utrustningen fungerar, och du får även testa utrustningen på marken.

Du måste vara minst 4 år fyllda, mamma och pappa kan gå bredvid på marken.

Boka i receptionen, Pernilla Wiberg Hotel eller Aktivitetscentret.

Flicka i klätterställning

Låghöjdsbanan

Vi har en låghöjdsbana där både barn och föräldrar kan ha roligt tillsammans. Banan har några olika stationer med låga plattformar som du lätt kan gå upp och ner på. Balansera, kryp, klättra eller gunga!