Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
12°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

After ski

Dansa loss eller slappna av på Idre Fjälls After Ski

På Idre Fjäll är livet på topp från morgon till kväll. För vissa är After ski en efterlängtad belöning efter en tuff dag på skidor eller snowboard. För andra är det bara början på en lika lång kväll. Oavsett vilken kategori du tillhör, kommer du att hitta det du söker.

Dansa och sjung på Charlies

After skibandet Hat Over Hills drar fullt hus måndag till lördag. Räkna med sång och dans så taket lyfter (nästan). Perfekt för att bli av med mjölksyran efter dagens skidåkning! Vill du ha bord ska du vara ute i god tid, Charlies är populärt och välbesökt. Vackra dagar händer det till och med att de flyttar ut och spelar på uteserveringen. Gör ett stopp i Västbacken på vägen hem. Du vill inte missa fjällets mest fartfyllda och roliga after ski.

Charlies öppnar så fort snön ligger i västbacken

Öppettider från vecka 52

Öppet


After Ski med Hat Over Hills (Liveband)

Mån - Lör

15.00 - 18.00

After Ski utan liveband

Söndagar

15.00 - 18.00

Mys i Vildmarksnästet

Slå dig ner vid brasan i vår sköna skinnsoffa i Vildmarksnästet. Njut av en värmande vintoddy, en svalkande öl eller något annat gott från menyn. Vi har en av fjällvärldens största utbud av whiskey, en rad olika ölsorter från hela världen och en mängd olika kaffedrinkar som får dig att må riktigt gott.

After Ski i Vildmarksnästet öppnar vecka 52 och börjar då klockan 15.00.