Idre Fjäll
0 / 40
0 / 24
0 km
0 cm
11°C
Antal backar öppna för utförsåkning
$internalLinkUrl
Antal liftar öppna
$internalLinkUrl
Antal öppna längdsprå som är öppna
$internalLinkUrl
Snödjup
$internalLinkUrl
Mina sidor
$internalLinkUrl
Sök
Boka online

Restauranger på Idre Fjäll

Kock skär upp köttbit.

Skidåkning i all sin ära men vad är en fjällsemester utan god mat? På Idre Fjäll finns ett stort utbud av kaféer och restauranger så det är lätt att hitta sin favorit.

Restauranger för finmiddag och familj

Alla blir hungriga efter en lång dag på fjället, och vare sig vad det är du hungrar efter finns garanterat ett alternativ som passar. Njut av fjällets bästa vy på Restaurang Utsikten eller ät en god lunch i solen på Charlies eller Gillestugan. PW kök & bar ligger bekvämt i Pernilla Wiberg Hotel. Här erbjuds både frukost och á la carte. Du kan läsa mer om alla restauranger och caféer i menyn till vänster.

Torget Grill & Bar är ett klassiskt val på skidsemestern, och ett måste att besöka minst en gång. Smaka den goda lunchbuffén i Värdshuset eller ta en pizza på Askes pizzeria. Pizza kan du också äta i Timmerkojan, där det dessutom finns pasta, hamburgare och á la carte.

After ski på Idre Fjäll

Bra musik, dans och umgänge är viktigt efter en lång dag av skidåkning. På Charlies spelar bandet Hat Over Hills så du kan sjunga med och dansa loss. För en lite lugnare after ski är det Vildmarksnästet du ska till. Här hittar du ett av fjällvärldens största utbud av whiskey och många andra goda varma och kalla drycker.

Läs om all After Ski via den här länken. Är du ännu mer sugen på dans och orkar hålla igång hela natten ska du styra skutan mot Ingemars.

Caféer och fika

Det går åt mycket energi för att hålla igång hela dagen, vare sig det är på skidor, snowboard eller kanske till häst. Därför är det bra att det finns så många fina caféer på fjället. Fäbodcaféet är barnens favorit med de goda frasvåfflorna och alla mysiga djur. Café Värdshuset är också ett måste på fjällsemestern. Där kan du ta med dig dina godsaker ut också.

Vad smakar bättre än nybakat bröd till frukosten? Titta in hos bagarna i Bakluckan och förgyll din morgon med bröd bakat med kärlek.

ICA Nära Idre Fjäll har allt för hemmamiddagen

För den som vill laga maten hemma finns ICA Nära Idre Fjäll i centrumanläggningen så det verkligen är Nära hemma. ICA har allt du kan önska dig och lite till. Bland annat finns lokalproducerade produkter som renkött till exempel.