Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är på våra cykelleder i höghöjdsområdet eller i våra forsar.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Idre Fjäll

Flygfoto Ostsidan Idre Fjäll

En av Nordens största fjällanläggningar med åretruntverksamhet - och tidig snö!

Här hittar du 8000 bäddar, 82 kilometer preparerade längdspår i varierande terräng, varav 30 km är elbelysta samt 40 nedfarter och 26 liftar. Dessutom har vi snö. Tidigt!

Som en av Sveriges mest snösäkra skidanläggningar har vi varit barnfamiljernas favorit i nästan 50 år. En viktig framgångsfaktor är det geografiska läget och vår Snowfactory. För att hävda oss i den allt tuffare konkurrensen i fjällvärlden är strategin att fortsätta på inslagen väg och arbeta långsiktigt.

De senaste åren har vi inte bara tillverkat snö. Vi har också sparat snö. Det gör att vi kan erbjuda en riktigt tidig säsongspremiär. Det lockar klubbar och landslagsåkare från Sverige och hela världen. Samarbeten vi vårdar och utvecklar.

Förutom ett alpint skidsystem i fyra vädersträck erbjuder vi längdspår, en skidstadion, skyttevallar, aktiviteter för små och stora, sporthall, boende, butiker och restauranger. Allt inom gångavstånd.

Under barmarkssäsongen - vår, sommar och höst erbjuder vi utmärkta träningsmöjligheter genom vår rullskidbana, cykel- och vandringsleder, höghöjdsbana, forsränning, orientering, löpspår och aktivitetscenter med sporthall. Populära återkommande event är handbollslägret, orienteringsveckan, Friluftsfrämjandets vecka och en hel del andra spännande veckor.

Vår åretruntverksamhet ger oss även ett stort försprång när det gäller att attrahera kompetent personal, en av de allra viktigaste tillgångarna för att kunna leverera en högkvalitativ helhetsupplevelse till våra gäster. Under vintersäsongen har vi ca. 400 anställda inom olika områden.

Idre Fjäll drivs i stiftelseform med Friluftsfrämjandet och Älvdalens kommun som stiftare.


Styrelse >>