Idre Fjäll
6 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-4°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är i våra backar eller i våra skidspår.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

6 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-4°C
Mina sidor
Boka online
Boka online
30 december - 1 januari

Nyår på Idre Fjäll

Välkomna till ett härligt nyår på Idre Fjäll

Välkomna att fira in det nya året på Idre Fjäll. Vi har ett fullspäckat schema för firandet med allt från afterski, yoga, nyårssupé, nattklubb, liveband och självklart fyrverkerier.

Bo i svenska fjällen över nyår

Vi erbjuder allt från 3-rätters till 5-rätters nyårssupé i våra restauranger. När tolvslaget närmar sig har vi ett fantastiskt Fackelslalom i Västbacken, samling vid Västtransporten kl. 23.20, för alla som vill delta.

Läs hela Nyårsprogrammet härPDF

Hyr en stuga i Idre över nyår

Precis som annars finns det goda möjligheter att bo på fjället på nyår. På den här sidan kan du läsa om alla sorters boende. Till exempel hotellet Pernilla Wiberg Hotel, camping, stugor och lägenheter. Allt boende på Idre Fjäll ligger i så bra läge att du kan åka skidor hela vägen fram till dörren. Glöm inte att läsa bokningsvillkoren och allt som är bra att veta här.

Skidsemester med barn

Idre Fjäll är minst sagt erfarna vad gäller att ta hand om hela familjen på semestern. Om du har några funderingar eller oroligheter vad gäller att åka skidor med barn kan du läsa några konkreta tips på den här sidan. Skidskola är vi också väldigt bra på, du kan läsa allt om den här. Ett måste på skidsemestern är en runda discobowling. Här kan familjen utmana varandra. Utmaningar får man också på veckotävlingarna. Läs mer om alla aktiviteter som inte har med skidåkning att göra här.

För de äldre barnen och vuxna finns det såklart också fullt av aktiviteter. Just under nyår är det afterski på Pernilla Wiberg Hotel och Charlies. Mat finns det gott om, med tre olika nyårssupéer och en buffé. På Idre Fjäll kan du både besöka Fjällkapellet för nyårsbön och dansa natten ut på Ingemars.