Idre Fjäll
6 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-4°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är i våra backar eller i våra skidspår.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

6 / 40
4 / 24
30 km
35 cm
-4°C
Mina sidor
Boka online
Boka online
23 december - 25 december

Fira Jul i fjällen

Välkomna till en härlig Jul på Idre Fjäll den 23-25 december 2018

Det är verkligen någon speciellt med jul i fjällen. Vi på Idre Fjäll önskar er varmt välkomna och en riktigt God Jul! Kom i julstämning och besök våra aktiviteter under julen 2018. En perfekt jul är en jul på Idre Fjäll!

Läs hela julprogrammet härPDF

Öppettider på Julafton

Alla liftar, reception och butiker stänger kl. 15.00

Aktivitetscentrent stänger kl 14.30

Se alla öppettider på den här sidan >>

Få besök av jultomten

Boka ett tomtebesök till din stuga! Tomten har mycket att göra under julen därför önskar han att du förbokar ett besök på
tel. 0253-410 00 eller i receptionen.

För att få extra julkänsla har vi även julgransförsäljning! Julgranen levereras till din stuga. Mer information i Julprogrammet.

Hyr en stuga i fjällen över jul

Det absolut bästa sättet att fira jul i svenska fjällen är att boka boende genom Idre Fjäll, här kan du boka olika boendeformer, allt från hotell och stugor till camping. Nästan alla boendeformer har så bra läge att du kan åka skidor direkt till dörren, så kallat ski in/ski out. Alla stugor och lägenheter har TV, WC, dusch och matlagningsmöjligheter. På hotellet Pernilla Wiberg Hotel kan du äta på restaurang. Där finns också spa, relaxavdelning, bibliotek och alla Pernilla Wibergs medaljer! Det går också att campa på Idre Fjäll. Du kan läsa mer om alla boendeformer och boka här.

Fira jul i fjällen med barn

På Idre Fjäll är barnen hedersgäster. Vi har många års erfarenhet av att annordna semestrar för barn och barnfamiljer. Här finns alla möjliga aktiviteter att sysselsätta sig med. Både dagen innan julafton, julafton och juldagen är fullspäckade med juliga aktiviteter. Allt från teater till yoga. Dessutom kan du besöka tomtens verkstad i Fäboden. På julafton finns det självklart julbord på tre restauranger, Torget Grill & Bar, Värdshuset och Restaurang Utiskten. På PW Kök & Bar erbjuds en julinspirerad 3-rätters supé.

Hela paketet med julfirande i svenska fjällen

Varför åka långt när fjällen ligger runt hörnet här i Sverige? Idre Fjäll erbjuder en komplett fjällupplevelse på hemmaplan. Här kan du både äta julbord, hälsa på tomten, och gå på gudstjänst i Fjällkapellet. Dessutom kan du åka häst och släde och gå på after ski på Charlies. Glögg och julvåfflor serveras på Fäbodcaféet under julen. Och självklart kan du åka skidor på fjället på semestern. Här kan du hyra skidor om du vill, läs mer om skidhyra på Idre Fjäll här.