Idre Fjäll
0 / 40
0 / 27
4.0 km
4 cm
-1.1°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 27
4.0 km
4 cm
-1.1°C
0 / 40
0 / 27
4.0 km
4 cm
-1.1°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Skiduthyrning

Skiduthyrning Idre Fjäll

Att hyra utrustning är bekvämt smart och du slipper släpa med dig skrymmande packning. På Idre Fjäll hittar du rätt skidor för dig och ett smart sätt är att beställa utkörning till din stuga.

15 % rabatt och fri utkörning om du bokar din skidutrustning online!

Hyr din skidutrustning på webben och får 15 % rabatt. För att få förboka ska du hyra utrustningen i minst 3 dagar.
Boka ditt boende genom Idre Fjäll och få även fri utkörning. Har du redan bokat boende lägg till utrusning på din befintliga bokning och vi kör ut den till stugan.
Logga in med användarnamn och login och komplettera ditt befintliga boende kontrakt.
Fri utkörning av skidutrustning gäller perioden vecka 52-17.

Utveckla din åkning och få värdefulla tips via webben. När du bokar slalompaket hos oss, bjuder vi på ett års medlemskap i Slopepro. Slopepro är en sajt där du hittar massor av bra kunskap och tips för att förbättra din skidåkning, bland annat genom skidteknikfilmer.
Värde 500 kr.

Vad ska jag välja för skidor?
Så här hittar du rätt nivå på din utrustning. Vi delar in vår utrustning i bas, medel och avancerad. Läs mer om Välj rätt hyrskidor.

Vad kostar det att hyra skidor?
Du hyr din utrustning från en halvdag och uppåt. Det är billigare att hyra ett paket med utrustning än att hyra varje del för sig.
Läs mer om våra skidutrustningspriser.

Vart finns vi?
På Idre Fjäll finns två skiduthyrningar, Skicenter Syd och Centrum. Vi har alpin utrustning, telemark, snowboard, skejtskidor, blades, längdskidor, snowracer och turpulkor.


Förbokning

För att vara säker på att det ska finnas skidor till dig så rekommenderar vi att du förbokar. För att få förboka ska du hyra utrustningen i minst 3 dagar. Då reserverar vi utrustning till dig som körs ut till ditt boende om boendekontraktet står på samma namn som kontraktet med utrustning. Om inte, hämtas utrustningen på skicenter syd. Utrustningen körs ut under ankomstkvällen.

Skidutrusningen kan du boka på vår onlinebutik fram till senast 1 dag innan det datum du vill hämta ut den och 3 dagar via Callcenter.

Trygghetspaket skiduthyrning
Köp till vårt trygghetspaket som befriar dig från ersättningsskyldighet för skador på hyrd utrustning, vid stöld och olyckshändelser. Kan endast köpas vid hyres och bokningstillfälle. Gäller endast skidor och snowboard. Täcker inte skador på utrustning vid tydliga tecken på vårdslös hantering som t.ex, repor uppkomna vid åkning utanför markerad nedfart eller på parkering/grusväg. Stulen utrustning ska anmälas till polisen.

Öppettider skiduthyrningen

Slopepro är en hemsida som samlat all kunskap om skidteknik på ett och samma ställe.
Du hittar ca. 500 instruktionsfilmer om skidåkning i pisten, offpist och för åkning i hopp och på rails. Du kan fördjupa dig i kunskap om skidmekanik, fysik och utrustning. Flera duktiga skidåkare bloggar och skriver om upplevelser, teknik och utrustning och hur du blir en ännu bättre skidåkare.

I ett unikt samarbete med Idre Fjäll får du som bokar Slalompaket tillgång till Slopepro.com gratis i ett helt år. Gå vidare via länken http://www.slopepro.com/sv/idre för att få mer info och om du är nyfiken på innehållet.

Välkomna till Idre Fjäll och www.slopepro.com

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet