Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Skiduthyrning

Skiduthyrning Idre Fjäll

15 % på utvalda skidpaket vid bokning Online.

Att hyra utrustning är enkelt och bekvämt, du slipper skrymmande packning. För att slippa stå i kö väljer du smidigt utkörning, vi packar och kör ut din utrustning till stugan under ankomstdagen. Observera att återlämning av utrustningen görs på Skicenter Syd.
Har du redan bokat boende lägg till utrustningen på din befintliga bokning genom att börja med att logga in med användarnamn och lösenord. Där kan du under mina bokningar komplettera ditt befintliga boende kontrakt. Skidutrustningen kan du boka på vår onlinebutik fram till senast 1 dag innan det datum du vill hämta utrustningen och 3 dagar via Callcenter. Utkörning kan bokas senast 3 dagar före ankomstdag.

Vad ska jag välja för skidor?
Så här hittar du rätt nivå på din utrustning. Vi delar in vår utrustning i bas, medel och avancerad. Läs mer om Välj rätt hyrskidor.

Trygghetspaket skiduthyrning
Köp till vårt trygghetspaket som befriar dig från ersättningsskyldighet för skador på hyrd utrustning, vid stöld och olyckshändelser. Kan endast köpas vid hyr och bokningstillfälle. Gäller för hela din hyrda utrustning, dock inte avancerat+. Täcker inte skador på utrustning vid tydliga tecken på vårdslös hantering som t.ex., repor uppkomna vid åkning utanför markerad nedfart eller på parkering/grusväg. Stulen utrustning ska anmälas till polisen.

Vad kostar det att hyra skidor?
Du hyr din utrustning från en halvdag och uppåt. Det är billigare att hyra ett paket med utrustning än att hyra varje del för sig. Det är endast utvalda paket som är rabatterat med 15% vid bokning online.

Vart finns vi?
På Idre Fjäll finns två skiduthyrningar,

Skicenter Syd. Uthämtning förbokad utrustning, Drop-in & grupper

Skicenter Centrum. Drop-in

Vi har alpint, telemark, snowboard, skejtskidor, blades, längdskidor, snowracer och turpulkor.

Prislista Skiduthyrningen

Öppettider skiduthyrningen

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet