Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
14.2°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
14.2°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
14.2°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Skidskola i grupp
10-15 år

SKIDLIGA GRÖN 10-15 år
Förkunskaper: Inga. Nybörjarkurs. Vi tränar på att hantera skidorna samt att bromsa och svänga i lätta backar. Vi börjar i nybörjarområdet och när vi känner oss redo provar vi lättare backar ute i systemet.
Målsättningen med kursen är att kunna bromsa,
svänga och åka i lättare backar med kontroll.


SKIDLIGA BLÅ 10-15 år
F
örkunskaper: Du kan svänga, bromsa och åka knapplift i lättare backar. Fortsättningskurs. Vi kommer att fortsätta träna på att svänga och få kontroll på skidorna och farten. Beroende på vad vi ska träna på ger vi oss ut i både lätta och lite svårare backar. Målsättningen med kursen är att bli tryggare på skidor och börja behärska broms och sväng med parallella skidor.


SKIDLIGA RÖD 10-15 år
Förkunskaper: Du kan kontrollerat ta dig ner för de röda backarna samt åka ankarlift. Du är på god väg att åka med parallella skidor. Avancerad kurs. Vi åker ut på äventyr och provar på hopp, brantare backar och orördterräng. Vi satsar på att ha kul tillsammans och att hitta säkerhet, fart och rytm i skidåkningen.
M
ålsättningen med kursen är att förbättra skidtekniken på alla underlag samt att kunna åka med parallella skidor med god kontroll.


SVART 7-15 år
Förkunskaper: Du åker nästan över allt med bra
fart och parallella skidor. Du kan åka knapplift och ankarlift själv.
Här ger viallt hela veckan. Vi tränar på att kanta skidorna ordentligt i riktiga ”carvingsvängar” i varierad terräng samt introducerar stavisättning. Vi åker brant, i hopp och på boxar. Finns det möjlighet provar vi även offpist, allt för att bli bättre skidåkare. Veckan innehåller mycket skoj och massa bus.
Målsättningen med kursen är att bli en bättre skidåkare i alla terränger och på alla underlag.


Prislista skidskola

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet