Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.8°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.8°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.8°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Skidskola

Häng med på vinterns roligaste skidskola. Lär dig åka skidor och träffa nya vänner.

För barnen är det en självklarhet att gå i skidskola. Där blir man en bättre skidåkare genom att ha kul på skidor samtidigt som man träffar nya kompisar. Men det är inte bara barnen som kan bli bättre, även ungdomar och vuxna har mycket att lära i skidskolan. Våra erfarna och kompetenta skidlärare är vana att locka fram det bästa ur varje skidåkare oavsett utgångsläge. För den som vågar ta ut svängarna finns mycket att vinna. Hittills har vi aldrig träffat på någon som har ångrat sig. Tvärtom de flesta berättar lyriskt om en ny känsla i skidåkningen. Skidskolan är indelad i nivåer och åldersgrupper. För att få ut det mesta av kursen ska du välja den grupp som bäst överensstämmer med din egen nivå. Vi kan också rekommendera våra populära specialkurser: carvingpasset och parkpasset. Vill du vara säker att få plats är det bäst att boka skidskola samtidigt som du bokar boende och skipass. Du kan även anmäla dig på plats på Ski Experience Center, Skicenter Syd och i receptionen, men risken är då tyvärr stor att det redan är fullt eftersom vår populära skidskola snabbt blir fullbokad.

Nyhet!

Weekend skidskola för barn 3-9år.
I år satsar vi på ännu mer skidskola! Varje fredag startar en två-dagars skidskola för våra barn 3-9 år gamla. Vi har en grupp för våra
minsta 3-4åringar, en nybörjargrupp för 5-9 åringar och en fortsättningsgrupp för 5-9 åringar. Våra minsta åker en timme om dagen medans våra äldre barn åker två timmar om dagen. Skidskolan kommer innehålla massa skidåkning, bus och kanske ett besök av renen Aske.

Fredag och lördag - 410kr för 3-4åringar och 710kr för 5-9åringar.

Välkomna att boka via skidskolan! 0253-412 32 eller mejla skidskolan@idrefjall.se

 

Specialpass

Parkpasset
För dig som vill bli bättre på att hoppa och raila. Vi kommer att gå igenom grunderna för att kunna hoppa och raila. Det är gruppen som tillsammans bestämmer vad vi skall göra. Vi kommer att kunna vara både i stora och lilla parken. Filosofin är att våga lite så kan du lära mycket. Det är en fördel om du har provat att hoppa lite förut.

Specialpassen och privata skidlektioner bokar du via skidskolebokningen tel. 0253-412 32.

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet