Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Skidskola

VÄLKOMNA ATT PRÖVA VÅRA NYHETER I SKIDSKOLAN!

Vårt passionerade och återkommande gäng snösportproffs välkomnar dig tillbaka till oss för din bästa skidupplevelser i Vinter!

VÅRA NYHETER:

  • Gruppernas storlek har minskats. För den bästa, roligaste och mest lärorika upplevelsen så har läraren i vinter mer tid för varje deltagare.
  • Gruppindelning efter färdighet. Level 1, 2, 3 och 4. Allt för att säkerställa gämna grupper där du lär dig och utvecklas på bästa, roligaste och tryggaste sätt.
  • Fjällvärldens första elskoter. Vi har alltid en skoter tillgänglig för hjälpa de i Snösportskolan. Ett bra miljöval med låg ljudnivå som bidrar till en fin fjällmiljö.

ASKEKLUBBEN
Askeklubben delas in i två “Levels". Level 1 för de som aldrig åkt skidor och Level 2 för de som prövat förut. De minsta ska känna att de åker så mycket som möjligt när de lär sig genom att ha kul på skidor. Samling Askes skidområde.

SKI COACH Camp
För de erfarna ungdomarna på fjället så har vi skapat Ski Coach Camp. Vi fyller veckan med olika äventyr och utmaningar. Varje dag en ny utmaning. Ski-X, racing, park och freeride. Sista dagen så är det upp till gruppen att bestämma utmaningen. Full fart!!!
Vi genomför Ski Coach Camp under jul och nyår samt vecka 7-14. 10-15 års ålder, passen är 2 timmar, 5 dagar och startar kl. 10.20. 1-6 pers.

SKI COACH Sessions
För de erfarna vuxna skidåkarna så har vi skapat Ski Coach Sessions. Under tre 2 timmars pass så kommer ni att utvecklas maximalt. Vi tar hjälp av Ipads i analysen så du ser dina förbättringar direkt.
Med ett maxantal på 4 i gruppen så har du bästa möjlighet att utvecklas när du coachas.
Skidcoach Sessions genomförs med minst 3 deltagare och under vecka 7-14.

POKEMON GO
Tillsammans med en guide så delas ni upp i två grupper med Ipads där ni utforskar fjället på jakt efter Pokemon. Mycket kul och annorlunda skidäventyr. Tisdagar och torsdagar, vecka 7-14.

FIRST TRACKS - MANCHESTER MORGON
Vinterns succé är tillbaka! Tillsammans med våra guider så åker ni i orörda backar med snön ospårad. Exklusivt njuter ni av er åkning. Efter en timme i Nordbackarna är ni först ner i ostbackarna. Den fina frukosten som väntar på toppstugan kommer smaka enormt gott efter detta skidäventyr. Frukost naturligtvis inkluderad.

Finns under Jul och Nyår samt vecka 6-14. Kl.07.40 möter ni guiden vid Snösportskolan mötesplats i väst. Tisdagar och torsdagar.
Förboka tidigt, begränsat antal.

Förbokning är att rekommendera för att säkerställa er plats med oss i Snösportskolan. Vi finns för er på webben, Ski Experience Center, Skicenter Syd, i receptionen och på telefon 0253-412 32.

Mycket välkomna tillbaka att åka med oss i vinter!

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet