Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är på våra cykelleder i höghöjdsområdet eller i våra forsar.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Skicross

Två Skicrossbanor i vinter

Idre Fjäll är Sveriges nationalarena för Skicross. En skidsport som snabbt växer sig starkare och blir alltmer populär. Hos oss har även du möjlighet att testa. Vi har två skicrossbanor. En blå bana i Ravinen för barnfamiljer och i slutet av vecka 3 öppnas "World cup backen", som är en röd bana (Tallbacken) för de mer erfarna åkarna.

World Cup i Skicross 12-14 januari

De två senaste åren har Idre Fjäll haft nöjet att arrangera Sveriges världscuptävlingar i Skicross. Två mycket lyckade arrangemang som verkligen satt Idre Fjäll på vintersportkartan. Stolta som tuppar antar vi utmaningen att leverera ett minst lika bra arrangemang 2018.

Publik, sponsorer och utställare kommer precis som tidigare år att bidra med feststämning i målområdet. De tävlande bjuder som alltid på rafflande underhållning på hög nivå.

Idre Fjälls skicrossbana är en av de mest utmanande under världscupssäsongen. Upplagt för spännande race! Med action från start till mål i hög fart med hopp, kurvor, tuffa fighter och omkörningar är skicross en otroligt spektakulär och publikvänlig sport som ska upplevas på plats. Välkommen hit du också!

Världscupen i skicross äger rum den 12-14 januari med hela världseliten på plats och tävlingarna direktsänds i SVT:s Vinterstudion.

Besök hemsidan worldcupidrefjall.se>>