Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Underbar skidåkning i fyra väderstreck

Den perfekta skiddagen börjar med att man blickar ut över fjällandskapet med de norska bergsmassiven i horisonten redan vid frukosten. Det gör det lätt att börja dagen med ett leende. Skidorna åker på vid stugan och sedan är det bara att glida ner till närmaste lift.

På Idre Fjäll hittar du skidåkning i fyra väderstreck. Det betyder att du alltid kan vara på sol- eller läsidan och att du alltid har många backar att välja på. Och trots att systemet är stort slipper du skidåkning på transportsträckor.

Vinter 2017-2018

14 oktober Längdpremiär (slottider). Läs mer >>

20 oktober Alpin premiär för träningsgrupper. Läs mer >>

17 november- 4 december Öppet fre-söndag för allmänheten

9 december- 1 maj Öppet alla dagar

Skidåkningen bjuder på varierande svårighetsgrader. Skidområdet är indelat i Väst, Nord, Ost och Syd och det finns gott om stolsliftar. Totalt finns 40 nedfarter. På Idre Fjäll hittar du skidåkning i både Dalarnas brantaste backe, Chocken med 46° lutning, och backen med namnet som säger precis vad den är, Dalarnas längsta 2800 m. Helt enkelt varierande skidåkning för hela sällskapet. Västbacken, Gröngölingen, Rödingen, Ravinen, Specialen och Carvingsvängen är några andra exempel. Här hittar du snabbt din favoritbacke oavsett om du är glidare, äventyrare eller nybörjare när det gäller skidåkning. Det gör också att hela familjen kan njuta av skidåkningen även om önskemålen kan vara högst varierande. De flesta hittar snabbt sina favoriter. Men glöm inte att kika bakom krönet, det vore dumt att missa en höjdare. Och kom ihåg att du befinner dig på en fjälltopp. Här finns nästan alltid en sol- eller läsida inom räckhåll.

Testa våra backar så förstår du vad som är så smidigt med skidåkning i fyra väderstreck!

 

 

Boka allt online
Boka snabbt och enkelt boende, utrustning, skidskola och ski pass på Onlinebokningen.  Du som redan har ett Skipass kan passa på att onlineladda det med nya dagar. Har du bokat/köpt ett helt nytt Skipass så ligger det i ditt välkomstkuvert tillsammans med övrig information om t.ex. skidskola, in- och utcheckning m.m.

 

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet