Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
15°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är på våra cykelleder i höghöjdsområdet eller i våra forsar.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
15°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Aktiviteter på egen hand

Aktiviteter 2018

24/5-17/6

Här finner du ett urval av våra aktiviteter på egen hand.

Skills area/Mountainbike
Vår Skills Area är som en stor lekplats för cyklister i alla åldrar. Pumptrackbanan är en rundbana med velodromsvängar och terrängvågor där det gäller att pumpa sig fram. Dirten (som vår hopplinje kallas) har två linjer för att kunna utmana på rätt nivå. I balansområdet finns trästockar, stenkistor osv. för att träna upp balansen.
För att cykla på våra anlagda cykelleder krävs ett Trailpass. Ditt trailpass köper du i vår reception, på Pernilla Wiberg Hotel, ICA, cykeluthyrningen eller i vårt Aktivitetscenter. Cykel finns att hyra i vår cykeluthyrning.

Fotoorientering
Orienteringen går ut på att para ihop rätt bild med rätt plats på kartan. Orienteringen sker på framsidan av fjället och sträcker sig från stadion till skicenter syd.
Föranmälan och start i receptionen.
Kostnadsfritt.

Frisbeegolf
Testa vår nya roliga discgolfbana. Utmana hela gruppen och ta dig runt banan med så få kast som möjligt. Discar och scorekort finns att låna i aktivitetscentret och på cykeluthyrningen.
Kostnadsfritt.

Aktivitetscenter och inomhusbad
På övervåningen i sporthallen kan ni spela innebandy, handboll, badminton, vollyboll, fotboll eller basket. Du kan som minst boka en planhalva. På nedre våningen finns 6st bowlingbanor, pingis, gym, arkadspelhall och café. Vårt populära inomhusbad har pool, mindre äventyrsbad och relaxpool. Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare. Inomhusbad ingår i alla våra skolresepakt.

Pris Sporthall och inomhusbad >>


Bowling - max 6 pers/bana

Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare.

Pris Bowling >>


Discobowling - max 6 pers/bana

Ljuset dämpas och musiken höjs. Bäst pris får du om du bokar senast 3 dagar innan ankomst. Det går även att boka på plats men risken är att det är fullbokat, och dessutom blir då något dyrare.

Pris Discobowling >>


Minigolf

Utmana dig själv och klasskompisarna på en omgång minigolf!

Pris Minigolf >>


Fotboll, brännboll

Bollar finns att låna i Aktivitetscentret.

Grillplatser
Vi har två fina grillplatser, en vid vackra Burusjön och en vid Eldpallkojan på Idre Fjäll. Ta med er det ni vill grilla, så står vi för veden.

Tacobuffé
En stor tacobuffé dukas upp ett par kvällar i veckan. Har ni självhushåll men önskar äta ute en kväll är detta ett perfekt alternativ till ett bra pris. Även ni som bokat halvpension kan till en billig tilläggskostnad del av tacobuffén.

Pris Tacobuffé >>