Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
6°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är i våra backar eller i våra skidspår.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
6°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Aktiviteter med ledare

Aktiviteter 2018

24/5-17/6

Här finner du ett urval av våra aktiviteter med instruktör.

Forsränning
Sommarens häftigaste upplevelse.
Licensierade forsguider tar dig med på en oförglömlig färd i vilda vatten.
Antal deltagare 10-30 personer. Från 12 år. Tid 3,5 tim. Egen transport krävs. (Alternativ fors finns för de som inte fyllt 12år).

Pris Forsränning >>


Mountainbike

Vi har en mountainbikeled som är unik i Sverige. En cykelupplevelse utöver det vanliga. Vi har tagit de roligaste momenten från downhill och cyklar de olika specialsträckorna som går både uppför och nedför. Inga förkunskaper behövs. Tid 2 tim.
Antal deltagare minst 5-25 personer.

Pris Mountainbike >>


Amazing race
En roligare variant av mångkamp, precis som på tv. Här får ni testa på att göra kluringar, samarbetsövningar och några mer fysiska grenar, men under tidspress. Det lag som tar sig först över mållinjen har störst fördel i den gemensamma slutaktiviteten. En kul aktivitet som passar alla åldrar och intressen. Tid ca 2 tim. Antal deltagare 10-30 personer.

Pris Amazing race >>


Höghöjdsbana

Höghöjdsbanan är en upplevelse för alla med både lätta och svåra utmaningar. Banan består av olika stationer man ska ta sig mellan. 5-10 meter ovan mark! Banan avslutas med två Ziplines, linbanor där man sitter i selen och åker. Rekommenderas från 12 år eller 140cm lång.
Antal deltagare från10 personer.

Pris Höghöjdsbana >>


Mellanhöjdsbana

För dig som tycker att höghöjdsbanan är lite för tuff och hög så har vi byggt en mellanhöjdsbana. Lika roliga stationer men lite kortare och du är närmare marken. Antal deltagare från 8 personer.

Pris Mellanhöjdsbana >>

Quick Jump
Utmana dig själv och hoppa sommarens största magkittlare ensam eller samtidigt som en vän. Fritt fall från 12 meters höjd. Minimilängd 140 cm. Antal deltagare från 8 personer.

Pris Quick Jump >>

Eldkväll
Här träffas vi under kvällen kring brasan. Vi grillar pinnbröd, lyssnar på musik och umgås. Man kan även spela fotboll eller kubb. Vi bjuder på pinnbröd och saft, ta gärna med något att grilla om ni önskar.
Antal deltagare 10-50 personer. Tid 1,5 tim.

Pris Eldkväll >>

Björnkväll
Vi träffas på Vildmarksnästet för att få en äkta vildmarkskänsla. Vi sitter framför den sprakande elden och pratar om björnens sägner och historia och även om björnhistorier från bygden. Vi bjuder på saft och kaffe.
Antal deltagare 10-50 personer. Tid 1,5 tim.

Pris Björnkväll >>

Bäversafari
En vacker kanottur i bäverns revir. Vi tittar på hur bävern bor och lever, har vi tur får vi se dem på riktigt.
Antal deltagare 15-50 personer. Tid 4 tim.
Egen transport krävs.

Pris Bäversafari >>

Vildmarksdag
En kort kanottur tar oss rakt ut i vildmarken. Där ägnar vi oss åt matlagning över öppen eld, fiske, skytte med luftgevär och blåsrör.
Antal deltagare 15-50 personer. Tid 4,5 tim.
Egen transport krävs.

Pris Vildmarksdag >>


Husky Hike

Denna tur är till för alla. Du går med en selad Husky hund som är kopplad till ett bälte och som hjälper dig framåt under vandringen.
Antal deltagare 2-15 personer. Torsdag-Söndag.
Obs 1 vuxen betalande per 6 barn.

Pris Husky Hike >>


Husky Footbike

En upplevelse utöver det vanliga. Footbike är ett mellanting mellan kickboard och en cykel. En husky hund drar din footbike i spåren runt fjället och genom skogar. Torsdag-Söndag.
Antal deltagare 2-5 personer. Från 12 år eller 1,50 m.

Pris Husky Footbike >>


Westerntur

Den här turen är till för er som har ridvana och som vill göra en upplevelse tillsammans i fjällvärlden till häst. På våra välridna hästar, i sköna westernsadlar, tar vi med er på en spännande ridtur i fjällvärlden. Under turen tar vi en "mackapaus" och en stunds vila. Vi bjuder på smörgås.
Antal deltagare 2-6 personer. Tid 2 alternativt 3 timmar.

Pris Westerntur >>


Våffeltur

En härlig tur i sköna westernsadlar på lugna gästvana hästar. En del av turen rider ni faktiskt i "Linnés Fotspår" skapad under 1700-talet, och vi talar om faunan runt oss. Om gruppen vill, så rider vi i både skritt, trav och viss galopp. Turen avslutaseller startas på fäboden där vi äter våfflor. God ridvana krävs. Antal deltagare 2-6 personer. Tid 2 timmar.

Pris Våffeltur >>


Funballz
Kom och gå på vatten! I den stora bubblan så kan du kasta dig som du vill på vattnet utan att bli blöt.
5 min per deltagare.
Antal deltagare minst 6 personer.

Pris Funballz >>


Skyttestig

Vem i klassen är mest pricksäker? Utmana kompisarna!
Vi har uppgraderat vår skyttestig med nya roliga grenar och två paintballstationer. Det är inte slumpen som avgör vem som är stadigast på handen och tar hem priset. Upp till bevis!
Antal deltagare från 10 personer.

Pris Skyttestig >>


Klättring
En hel timme för dig som vill prova på att klättra vägg. Klätterinstruktören visar och berättar hur det går till. Du får en klättersele och får testa någon utav de olika lederna som finns uppför väggen. Säkerhetsutrustning ingår. Ta med själv: smidiga gymnastikskor och lättare, oömma kläder.
Antal deltagare från 6 personer.

Pris Klättring >>