Idre Fjäll
40 / 40
26 / 26
82 km
110 cm
-9°C
Idre Fjäll
40 / 40
26 / 26
82 km
110 cm
-9°C
40 / 40
26 / 26
82 km
110 cm
-9°C
Mina sidor
Mina sidor
Boka online
Boka online

Välkommen till Idre Fjäll Alpinakademi

- 58 nedfarter
- 28 liftar
- Flera elbelystabackar för tidig/sen träning

Här tränar framtidens stjärnor

Här har du och din klubb, eller du som individuell atlet en perfekt arena att utvecklas på. Allt du behöver för din träning kan vi erbjuda dig; coacher, banplats, hyra av utrustning, sportbutik, skidverkstad, gym, sporthall, bad, bowling och bra boende. Inom gångavstånd. Idre Fjäll Alpinakademi genomsyras av våra värdeord Enkelhet, Glädje och Omtanke. Vårt bidrag till bättre träningsupplevelser och framtida framgångar.

Alpin premiär 20 oktober 2017

Den 20 oktober öppnar vi exklusivt för alpina klubbar. Förmånliga träningstider mellan kl 06.00-21.00.

Boka ert träningsläger redan nu på tel. 0253-412 00 eller grupp@idrefjall.se

För er som tar del av vårt erbjudande öppnas möjligheter till träning under nästan hela säsongen.

Försäsongsträning är alltid bäst på Idre Fjäll

​Klubbskipass säsong

Klubbskipass säsong ger er möjlighet att träna mellan vecka 52-6 och 10-17. Vi tillhandahåller banplats för er grupp* för att kunna träna under nästa hela säsongen.

*För att få tillgång till banbokning mellan vecka 52-6 och 10-17 måste minst 5 klubbskipass säsong uppvisas i receptionen vid ankomst eller att 50 % av gruppen innehar klubbskipass säsong (gäller vid större grupp än 12 personer).

Alpinläger

I den positiva miljön som Idre Fjälls Race Camps skapar kan du som är barn och ungdom utvecklas till kompletta skidåkare. Du kommer att utmanas i många olika aktiviteter både i backen på snö och i de utmanande och inspirerande träningsanläggningarna som finns här i Idrefjällen.

I Riksidrottsförbundet och Svenska Skidförbundets dokumentation “Idrotten Vill” och “Skidor Vill” förespråkar man mångfald i sportutövandet. Mångfalden hjälper dig att utvecklas på ett komplett sätt både mentalt och fysiskt.

Mångfald i sportutövandet ger också ökad inspiration, variation och glädje. Det medverkar till ökad motivation på lång sikt.

Genom att deltaga i Idre Fjälls Race Camps kommer du att utmanas i en mängd olika aspekter som ger nyttiga färdigheter som kan användas oavsett om du är elitåkare eller bara åker för att det är så underbart kul!

Våra coacher har mångårig erfarenhet av skidracing från unga åkare till elitnivå och förespråkar ett allsidigt lärande med skidglädje i focus.

Gruppbokning, försäsong

För att kunna ta del av gruppförmånen gällande klubbskipass under försäsong behöver ni vara minst 10 åkare som bokar i klubbens namn. Möjlighet att boka banplats under försäsong om man bokat boende på Idre Fjäll.