Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är på våra cykelleder i höghöjdsområdet eller i våra forsar.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

Aktiviteter på skidsemestern

Person åker skidor i full fart

Förutom skidåkning finns massor av roliga saker att göra här på Idre Fjäll för alla åldrar. Byt ut skidorna mot en häst eller en skoter för en dag eller kika in på vårat proppfulla aktivitetscenter!

Skidåkning

På Idre Fjäll är vi så bra på skidåkning att vi gjort en hel sida bara för det! Följ den här länken för att hitta dit!
Skidåkning >>

Andra aktiviteter på skidsemestern 2018

Här är det aldrig långt till äventyr, varken på sommaren eller vintern. Testa att ta en ridtur eller åk bob, hundspann eller skoter.

Finn lugnet i Fjällkyrkan eller åk släde efter hästar.

Åka på skidsemester med barn

Barnen är VIP-gäster på Idre Fjäll. Aske, Idre Fjälls egen ren, är barnens största fan och han har ett helt skidområde speciellt för barnen förutom sitt eget Askeland. Barnen har också egna badland, vinterland och tävlingar. Prova Asketuren, en ridtur för barn, eller kolla på film i lekrummet! Barnen har också en alldeles egen afterski och dessutom finns det ett minidisco.

Hur mycket kostar det?

Alla aktiviteter kostar lite olika, därför har vi samlat alla prislistor på samma sida! Följ den här länken för att se prislistor för alla aktiviteter. De är sorterade efter sommar, repsektive vinter för att det ska vara så tydligt som möjligt.
Prislistor >>

Boka skidsemester

Det finns många alternativ vad gäller boende, så det finns något som passar alla. Kolla in våra sidor om att hyra en stuga, campa på fjället eller hemsidan för Pernilla Wiberg Hotel.

Boende, skidhyra, skidskola med mera, går jättelätt att boka via Idre Fjälls bokningssida som du hittar här >>

De flesta aktiviteter har drop in, vissa behöver du boka i receptionen och vissa kan du boka online.

Du kan läsa mer om de olika aktiviteterna genom att följa länkarna i texten eller använd menyn till vänster för att navigera.

Boka