Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
7.6°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Boende

Hyr stuga, lägenhet eller hotellrum på Idre Fjäll och känn dig som hemma. Vi har allt från hotellrum och lägenheter till stugor som rymmer fler än 30 bäddar. På vår fjällanläggning ligger de flesta boenden ski in/ski out och du har aldrig längre än 250 meter till pisten oavsett vad du väljer för boendealternativ.

Här sover du skönt i någon av våra stugor eller lägenheter. Vi har stugor och lägenheter i många olika storleker, allt från små mysiga stugor till flerfamiljshus. I allt vårt boende finns TV, dusch, WC och matlagningsmöjligheter, dessutom har många av våra stugor och lägenheter bastu, braskamin och diskmaskin. Här kan du klicka (Online bokning) för att läsa mer om vårt boende, se vad som finns ledigt och boka. Välj vecka och ankomstdag du vill komma och klicka på sök. Då kommer allt boende som finns ledigt under den period du valt upp. Vill du titta på allt boende som finns på Idre Fjäll oavsett tidsperiod välj "Fri sökning" och område "Alla" så kommer allt vårt boende upp.

Vill du unna dig ett boende som sätter guldkant på semestern erbjuder vi boende på Pernilla Wiberg Hotel. På hotellet finns PW kök och bar, relaxavdelning med bastu som bjuder på panoramautsikt, en ångbastu och en kallpool. Läs mer på pernillawiberghotel.se

Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet