Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
12.2°C
Svenska English
Mina sidor
Mina sidor
| Svenska English
Boka online
Boka online

Semester på Idre Fjäll

Idre Fjäll skapades av Idreborna för 45 år sedan. De samlades kring en stark tro att deras fjäll kunde bli en plats för skidåkning, semester och upplevelser som gästerna skulle älska lika mycket som Idreborna själva. Än idag finns samma drivkraft, där varje krona återinvesteras i din upplevelse i bygden och där ledorden är Enkelhet, glädje och omtanke.

Skidsemester på Idre Fjäll

Idre Fjäll har idag 40 nedfarter och 26 liftar samlade runt en storslagen fjälltopp "Grängesvålen". Det är skidsemester på Idre Fjäll. Fyll kroppen med frisk fjälluft, blicka ut över de böljande backarna och känn hur det börjar rycka i benen.

Här hittar du både Dalarnas längsta och brantaste backe, och allt däremellan. På Idre Fjäll finns backar för självsäkra, tveksamma, smöriga och outtröttliga skidåkare. Kort sagt – för alla olika skidpersonligheter oavsett ålder och utgångsläge.

Även om backarna varierar i längd och svårighetsgrad, så börjar och slutar de ofta på samma ställe. Det är ingen risk att tappa bort varandra på vägen - här kan alla utnyttja sin upptäckarlust fullt ut! I våra nybörjarområden finns rullband och barnvänliga liftar för de allra minsta.

De flesta hittar snabbt sina favoriter. Men glöm inte att kika bakom krönet, det vore dumt att missa en höjdare. Och kom ihåg att du befinner dig på en fjälltopp. Här finns nästan alltid en sol- eller läsida inom räckhåll.

Se filmen om Idre Fjälls tillkomst.


Idre Fjäll - familjevänligt och "Enkelt" för stora och små

På Idre Fjäll är det lika enkelt att göra allt som ingenting alls
Målet är att du som gäst ska tycka att det är lika enkelt att vara aktiv som att koppla av. Därför har vi minimerat krångelnivån och sett till att det är nära till backar, boende och övrig service. För att inte tala om alla aktiviteter. De flesta aktiviteterna – allt ifrån skidåkning och skotersafari till bad och bowling – har vi koncentrerat till centrumhuset och området strax intill. På Idre Fjäll är äventyret och avkopplingen aldrig långt borta.Kontakt Idre Fjäll | Tel +46 (0)253-410 00 | Fax +46 (0)253-401 58
E-post: bokning@idrefjall.se

producerad av impera

Pernilla Wiberg Hotel
Friluftsfrämjandet