Idre Fjäll
0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Idre Fjäll
toppbild

En semester på Idre Fjäll är aktiv, lugn, rolig, spännande – på en och samma gång.

Hela familjen hittar sin favorit på Idre Fjäll, oavsett om det är på våra cykelleder i höghöjdsområdet eller i våra forsar.

Välkommen att uppleva fjällsemester – på riktigt!

0 / 40
0 / 26
0 km
cm
11°C
Mina sidor
Boka online
Boka online

After ski

På Idre Fjäll är livet på topp från morgon till kväll. För vissa är After skin en efterlängtad belöning efter en tuff dag på skidor eller snowboard. För andra är det bara början på en lika lång kväll. Oavsett vilken kategori du tillhör, kommer du att hitta det du söker.

Charlies
After skibandet Hat Over Hills drar fullt hus måndag till lördag. Räkna med sång och dans så taket lyfter (nästan). Perfekt för att bli av med mjölksyran efter dagens skidåkning! Vill du ha bord ska du vara ute i god tid, populärt och välbesökt. Vackra dagar händer det till och med att de flyttar ut och spelar på uteserveringen. Gör ett stopp i Västbacken på vägen hem. Du vill inte missa fjällets mest fartfyllda och roliga after ski.

Vildmarksnästet
Slå dig ner vid brasan i vår sköna skinnsoffa. Njut av en värmande vintoddy, en svalkande öl eller något annat gott från menyn. Vi har en av fjällvärldens största utbud av whiskey, en rad olika ölsorter från hela världen och en mängd olika kaffedrinkar som får dig att må riktigt gott.