Idre Fjäll
15 / 40
4 / 26
25 km
15 cm
-8.3°C
Idre Fjäll
15 / 40
4 / 26
25 km
15 cm
-8.3°C
15 / 40
4 / 26
25 km
15 cm
-8.3°C
Mina sidor
Mina sidor
Boka online
Boka online

After ski

På Idre Fjäll är livet på topp från morgon till kväll. För vissa är After skin en efterlängtad belöning efter en tuff dag på skidor eller snowboard. För andra är det bara början på en lika lång kväll. Oavsett vilken kategori du tillhör, kommer du att hitta det du söker.

Farfars hörna
På Farfars kör vi skön livemusik och en after ski som passar hela familjen. Bjud dina nära och kära på goda drinkar, den klassiska afterski ölen eller en rykande kopp choklad med vispgrädde, marsmallows och chokladsås.

Charlies
Under hela skidsäsongen håller husbandet ”Hat over Hills” stämningen på topp. Vackra dagar händer det till och med att de flyttar ut och spelar på uteserveringen. Gör ett stopp i Västbacken på vägen hem. Du vill inte missa fjällets mest fartfyllda och roliga after ski.

Vildmarksnästet
Slå dig ner vid brasan i vår sköna skinnsoffa. Njut av en värmande vintoddy, en svalkande öl eller något annat gott från menyn. Vi har en av fjällvärldens största utbud av whiskey, en rad olika ölsorter från hela världen och en mängd olika kaffedrinkar som får dig att må riktigt gott.